Al-Khwarizmi Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Pre nekoliko godina pravili smo aplikaciju za američku firmu, te nam oni poslali već popunjenu bazu svojih zaposlenih. Odatle nam je sasvim nenadano posao učinio mnogo zanimljivijim izvesni gospodin Dickshit. Link to comment
mei Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Dickshit. pobednik topic-a. Link to comment
bus Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 U jednoj lokalnoj banci ovde radi žena koja se preziva Hiscock. ...Upoznao ljude s imenima: Shithi (čita se "shitty") (žena) i Kaka (muškarac). Link to comment
LaRicca Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Dejana mi je skroz bezvezno ime.Зашто? Другар се ових дана преселио у нов стан и јавља: "Замисли, први комшија се презива Приселац, и већ ми је присео!" Link to comment
bus Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Već neko vreme sam u imejl kontaktu s jednom koleginicom koja se nada da će doći ovde na Ph.D. studije. Zove se Ting Ding. Link to comment
расејан Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Već neko vreme sam u imejl kontaktu s jednom koleginicom koja se nada da će doći ovde na Ph.D. studije. Zove se Ting Ding.Нашао сам презиме Бургија... у Аустралији :). Link to comment
Dionysos Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Ne znam je l' ovaj pominjan - Paul Kurchina Link to comment
ArleKino Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Ruski rukometaš Andrei Kurchev. Bilo bi ga zanimljivo pitati čiji je. Link to comment
FranziskaKafka Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Зашто? Nekako mi... muskobanjasto. Kao ona nesretna Igorka i Stefana. Link to comment
adam Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 ja upoznao francuskinju sa prezimenom fak. zivi u londonu... Link to comment
vinska musica Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Како то, можеш ли навести неки пример? Нешто нисам примећивала... Pa, recimo, moja prijateljica iz Sombora koja svoju cerku zove "Maja!", a ne "Majo!". I, naravno, i ostali ukucani, poznanici i susedi. Link to comment
расејан Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Pa, recimo, moja prijateljica iz Sombora koja svoju cerku zove "Maja!", a ne "Majo!". I, naravno, i ostali ukucani, poznanici i susedi.Наша има вокатив. Штавише, начисто ме слудело једном кад смо шетали, па с преке стране наиђе неко друштво из школе јој, и викну је, али са неким црначким нагласком (да'л је било оно "јо" на крају?) да је скроз звучало као вокатив... на тренутак нисам знао да ли је иза ћошка кукуруз или Атлантик :). Link to comment
bus Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Lokalni proizvođači istočnoazijske i jugoistočnoazijske hrane:HUNG PHAT Link to comment
bus Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Pa, recimo, moja prijateljica iz Sombora koja svoju cerku zove "Maja!", a ne "Majo!". I, naravno, i ostali ukucani, poznanici i susedi.Možda jer je Maja relativno skoro pristiglo strano ime? I jednu Maju sa Slavije koju znam roditelji (Beograđani) zovu "Maja" celog života. Link to comment
vinska musica Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Možda jer je Maja relativno skoro pristiglo strano ime? šališ se? Pa, ja poznajem jednu Maju koja ima 52 godine i svi je zovu "Majo!". Link to comment
Recommended Posts