Hamlet Strašni Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Био у Београду Чедомир Чедомир који је прави венчанице и оглашавао се у Политици... Link to comment
jms_uk Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Па морају и они у ξју да убаце нешто разноврсних фаца, нарочито у Њоршкој и Мајамијској варијантиnisu u pitanju likovi, nego sami glumci.Populacija koja još sa velikim entuzijazmom koristi "cock" u starom značenju su ljudi tek pristigli iz inostranstva (ili na proputovanju), a koji su engleski učili u školi iz kojekakvih starostavnih knjiga i od nastavnika koji su po svom istočnoevropskom gradiću i danju i noću nosili tvid, nikad se nisu odvajali od kišobrana, i pili isključivo čaj u pet, a ne kafu.i pisu rec danas kao to-day :) Link to comment
Ayatollah Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 (edited) Igrajući online fudbalske menadžere, kod kojih se ime i prezime mladih igrača dobija random spajanjem jednog imena iz biblioteke imena i jednog prezimena iz biblioteke prezimena, susreo sam mnogo urnebesnih imena. Ovo se naročito odnosi na Dugout Online, čiji su autori (Slovenci) pitaj Boga gde našli spisak srpskih imena i prezimena, i kao plod takvog rada dolaze sledeće kombinacije : Jerotije Gloginja (moj igrač), Prokopije Čučak, Tugomir Bedić, Lale Tintor, Gavra Cupać, Gruja Bauk, Zrinko Babac, Buca Tauz, Radul Crnokrak, Najdan Korlat, Jerotije Kalat, Bogomir šupeljak ( poslednja četvorica reprezentativci Srbije). Drugi menadžeri imaju modernije biblioteke imena, ali se i tu dešavaju incidenti i smešne situacije, tako da ja u Hattricku imam igrača koji se zove Narcis Skorup, a jedan od boljih srpskih igrača je Radovan Karadžić.EDIT : Hattrick Edited October 26, 2008 by Ayatollah Link to comment
расејан Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Kad je bio požar u manastiru Hilandar, za vesti RTS-a telefonom se javio predstavnik ambasade SiCG u Atini koji se prezivao Pirivatrić Оне лудачке зиме 96/97, кад је било повуци-потегни између опозиционих градова и Слобине централе, долазио из Британије један да дотура лож уље тим градовима, за грејање. Имао је и пригодно презиме: Грејем . Link to comment
расејан Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 nisu u pitanju likovi, nego sami glumci.Управо. Требају им фаце које ће се разликовати. Цела источна обала већ има тако сливен генотип, тако сви делују да су са истог негатива рађени, да је тешко наћи неког са фацом, ко ће мало да штрчи, да буде симпатичан и да буде лик који се памти. А и са именима, након свих могућих комбинација стандардних двеста имена и триста презимена, напросто је тешко имати нешто што ће се памтити.И ту су онда свежепресађени у предности. Имају свежа лица, која још нису хиљаду пута виђена на другима, и имена која штрче и урезују се.i pisu rec danas kao to-day :)...и кад треба и кад не треба. Има неких ситуација кад је ово оправдано, кад ваљда треба нагласити да је "до дана данашњег", мада се то обично каже "to present day". Link to comment
bus Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 to-day :)To je ta populacija! Link to comment
bus Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 "до дана данашњег", мада се то обично каже "to present day".Ovde se obično čuje "to date" ili "to/until the present day". Link to comment
FranziskaKafka Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Milko i Radmilo su mi nekako pandani Igorki i Stefani. A Milko je bas lepo ime za nekog macka koji voli da se mazi (milki). Link to comment
JFrame Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Igrajući online fudbalske menadžere, kod kojih se ime i prezime mladih igrača dobija random spajanjem jednog imena iz biblioteke imena i jednog prezimena iz biblioteke prezimena, susreo sam mnogo urnebesnih imena. Ovo se naročito odnosi na Dugout Online, čiji su autori (Slovenci) pitaj Boga gde našli spisak srpskih imena i prezimena, i kao plod takvog rada dolaze sledeće kombinacije : Jerotije Gloginja (moj igrač), Prokopije Čučak, Tugomir Bedić, Lale Tintor, Gavra Cupać, Gruja Bauk, Zrinko Babac, Buca Tauz, Radul Crnokrak, Najdan Korlat, Jerotije Kalat, Bogomir šupeljak ( poslednja četvorica reprezentativci Srbije). Drugi menadžeri imaju modernije biblioteke imena, ali se i tu dešavaju incidenti i smešne situacije, tako da ja u Hattricku imam igrača koji se zove Narcis Skorup, a jedan od boljih srpskih igrača je Radovan Karadžić.EDIT : HattrickDok je vazio stari sistem omladinske skole u Hattrick-u, "izvukao" sam iz skole mladog igraca po imenu Vojislav Kostunica... Prodao sam ga odmah, bez obzira na karakteristike... :) Link to comment
Renegade Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Inspektor za zaštitu životne sredine u Pirotu zove se Milan Štetić. :) Link to comment
FranziskaKafka Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Žolt, Silard, Levente, Tivadar. Link to comment
Quizmaster Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Upoznao sam devojku koja se zove Ibis (kao sveta ptica Egipćana!) :) Link to comment
FranziskaKafka Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Dejana mi je skroz bezvezno ime. Link to comment
čekmeže Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Dejana mi je skroz bezvezno ime.A Dejana Danila? Ovo joj je samo ime, ima i prezime. Link to comment
Recommended Posts