savindan Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Serija CSI, niz imena ili prezimena koje prvi put čujemMarg HelgenbergerGary DourdanGeorge EadsEric SzmandaPaul GuilfoyleJorja FoxArchie KaoLiz Vasseya imaju i Dragana Davida Dabića (Robert David Hall) :)1) Хипокористик од Margaret, немачко презиме 2) Презиме француског порекла или корупција Durdin 3) Презиме које звучи као да је келтског порекла4) пољско5) Ирско или макар келтско6) Помодарска верзија Georgia, исто звучи али се другачије пише да би могла да каже Hi, I'm Georgia with two J's (пошто Crystal with a K and I општа појава)7) Кинеско8) Шкотско презиме, вероватно норманског пореклаНишта необично за САД, беше једном један Mr. Chitty који би иритирајућим гласом одговарао It's pronounced Shitty! Link to comment
bios Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 ne znam da li je ovo mit jer mi stvarno previše neverovatno zvuči.navodno, u sportskoj redakciji RTS-a postoji čovek koji se zove Slobodan Udarac. Link to comment
bus Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Slobodan Udarac.Neka je i izmišljeno. Sviđa mi se ideja. Link to comment
Delija67 Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Danas upoznao devojku koja se zove Razumenka. Mislio sam da to ime postoji samo u filmovima Radosa Bajica. Link to comment
Waldorf Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Danas upoznao devojku koja se zove Razumenka. Mislio sam da to ime postoji samo u filmovima Radosa Bajica.Ја сам у средњој у одељењу имао једну Знаменку коју смо сви звали Разуменка. Link to comment
mammy two shoes Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Poznajem ženu koja se zove Čedunika, komšijina majka je Miloduška, a stric jednog poznanika Dušimir. Radila sam sa Razumenkom. Link to comment
Kudravi Gaucos Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Poznajem ženu koja se zove ČedunikaSamo na ovom forumu znam njih petoro koji ce, kad procitaju tvoj post, mrzeti svoje roditelje sto i oni nisu dobili takvo ime. Link to comment
mei Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 poznajem dve Pavlije, stanuju na oko 1 km udaljenosti jedna od druge, priblizno istog godista i istog mesta rodjenja (razlicitog od mesta stanovanja).nigde vise nisam cula za zenski ekvivalent Pavla. Link to comment
morgana Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 kad smo kod muskih zenskih imena, moj favorit je srdjana. mada i filipa moze da prodje. Link to comment
djenka Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Par hercegovačkih prezimena: - Derikučka- Zvijer- Likokur- Gaćina- Puhalo- Stolica Link to comment
Frau Gabrijela Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 kad smo kod muskih zenskih imena, moj favorit je srdjana. mada i filipa moze da prodje.Ima i ženskih muških. Znam jenog što se zove Svetlan.Upoznala ovih dana dve osobe s meni čudnim prezimenima - Oklobdžija i Kubat. Link to comment
morgana Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 (edited) Ima i ženskih muških. Znam jenog što se zove Svetlan.da. ima i sanjin.neobicna imena mi nisu bas sfera interesovanja, ali sad mi pade na pamet da sam znala izvjesnog zdera ciji se otac zove pero. Edited October 16, 2008 by morgana Link to comment
Eidyia Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Par hercegovačkih prezimena: - Derikučka- Zvijer- Likokur- Gaćina- Puhalo- StolicaSjajni su. :D Sjetih se jednoh iz srednje škole: Đipalo. I izvjesnog gospodina koji se zove Vinicije. A Aligatora sam već spominjala. -_- Link to comment
Dionysos Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 da. ima i sanjin.neobicna imena mi nisu bas sfera interesovanja, ali sad mi pade na pamet da sam znala izvjesnog zdera ciji se otac zove pero. Ovaj? Link to comment
Recommended Posts