sloba v Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Devojka je imala staro crnogorsko ime VELIKA i onda na vencanju uzela prezime BUHA. Kao zena ponosno se sluzila imenom Velika Buha (srecom imamo velika slova) Link to comment
Idioteque Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Devojka je imala staro crnogorsko ime VELIKA i onda na vencanju uzela prezime BUHA. Kao zena ponosno se sluzila imenom Velika Buha (srecom imamo velika slova)Ladno poznajem jednu što se zove Velika. šta kažeš, udala se? A dooobra riba! Jebga, još jedna koja me nije sačekala... Bar bi imala "normalno" prezime... Link to comment
lessa Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Ladno poznajem jednu što se zove Velika. šta kažeš, udala se? A dooobra riba! Jebga, još jedna koja me nije sačekala... Bar bi imala "normalno" prezime...samo ako prihvati tvoje prezime.medjutim, sta bi tebi falilo da budes Veliki? Link to comment
uros_s78 Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Moja razredna u osnovnoj se prezivala Rogach.A opet, u mom odeljenju u gimnaziji bila devojka po imenu Soka Prica. Link to comment
FranziskaKafka Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Beat this: prezime Ng (naravno - nije domace, odnekud iz Azije). -_- Link to comment
bus Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Beat this: prezime Ng (naravno - nije domace, odnekud iz Azije). -_-Jes, ja znam jednog Ng-a koji je evandjeoski nastrojen i propoveda k'o lud, a imamo i dva lokalna real estate Ng-a. Link to comment
Parsons Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Beat this: prezime Ng (naravno - nije domace, odnekud iz Azije). -_-mislio sam da se ne vaze ovakva prezimena ;) prekoputa moje kanc. radio vijetnamac sa bas takvim prezimenom.sada je negde u kini. izgovarali smo NO tj. pravili se da pogresno vidimo drugo slovo. Edited September 12, 2008 by Billy Parsons Link to comment
Idioteque Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 samo ako prihvati tvoje prezime.medjutim, sta bi tebi falilo da budes Veliki?Ništa, to bi bilo samo priznavanje faktičkog stanja stvari. -_- Al kod Velike sam, mislim, ugasio već na prvom pitanju - "Kakvo ti je to ime?". Link to comment
FranziskaKafka Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Jes, ja znam jednog Ng-a koji je evandjeoski nastrojen i propoveda k'o lud, a imamo i dva lokalna real estate Ng-a.Pa kako to izgovarate? I kako se uopste izgovara u originalu? Kao kod nas? Link to comment
centrifuga Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Pa kako to izgovarate? I kako se uopste izgovara u originalu? Kao kod nas? Ja vidjam jednu radnicu u supermarketu sa takvim napisom na plocici na majci - gde se uvek pise licno ime, pa sam mislio da je to u stvari Endzi, tj. fora sa skracivanjem reci. Ali sad kad kazete da ima i prezime ... Link to comment
Joe D Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Beat this: prezime Ng (naravno - nije domace, odnekud iz Azije). -_-Nije li taj neki kanibal ili serijski ubica? Link to comment
bus Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Pa kako to izgovarate? I kako se uopste izgovara u originalu? Kao kod nas? Ovde ljudi uglavnom kazu "Eng", jer je u engleskom pocetno ng- fonotakticki nemoguce, ali se ustvari izgovara kao jedno N iz BaNka bez iceg drugog. Na kantonskom "ng" sa niskouzlaznim tonom (ako se dobro secam) znaci "pet". Link to comment
Delija67 Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Video citulju na autobuskoj stanici. Umro je Disko Pavlovski :( Link to comment
gospa buba Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Al kod Velike sam, mislim, ugasio već na prvom pitanju - "Kakvo ti je to ime?". ih. ovi gigamarketi sa 150 kasirki su nepresushni izvor imena. a velika i stanica su 1 standard ^_^ Link to comment
njanja Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 (edited) bivša cimerka je poreklom iz nekog sela Teslići, u Lici. Kaže da se 30% stanovnika zove Nikola Tesla.Ona sama je imala babu Curicu Todorović.A najbolji je ortak kome se ćale i keva zovu Dragi i Draga Morača. Edited September 15, 2008 by njanja Link to comment
Recommended Posts