Krangovo telo Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 RTS mrzim ih, mrzim ih....Rezulatat? Strim? Snimak?
werbatim Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 (edited) Ima sad na Radio BG 110-6! Edited June 3, 2011 by werbatim
sekretar Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 10-6 jos 5,00za sada rutinska utakmica Partizana, gde je Pavic jos spasio Mladost debakla.Ovakav sudijski kriterijum, ako budu sudije drzale i sutra, Partizan bi mogao da ima dobre sanse protiv Recca
Feindouno Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 12-8 ne znam koliko do kraja. I hvala gt-u sto je aminovao keca :)
Goranz Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Vazno je da savesni kablovski operater patriotski iskljucuje i HRT1 i HRT2...
mandingo Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Vazno je da savesni kablovski operater patriotski iskljucuje i HRT1 i HRT2...Prenos je isao na HRT+. :D Inace, ako ponovimo ovu partiju od danas, bice bar 3-4 razlike za recca u finalu. Osim nekoliko kontri, nista posebno nismo odigrali. Soro nista nije odbranio... srecom je Mladost odigrala vise nego ocajno (osim Pavica) pa smo relativno lako dobili. Najbolji kod nas Radovic i centri.
Goranz Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Mislim da je i ovo svakako enorman uspeh, Pro Recco jeu ovoj konkurenciji daleko ispred svih ostalih.
gervasius twinkleminkleson Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ocekivano lagano [sto se rezultata tice, ne znam kakva je igra bila]nadam se da ce tenis da bude zavrsen uskoro, makar da vidim sa koliko ce razlike recco odvalit budvu
Mark Rothko Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ocekivano lagano [sto se rezultata tice, ne znam kakva je igra bila]nadam se da ce tenis da bude zavrsen uskoro, makar da vidim sa koliko ce razlike recco odvalit budvuNa rtcg ima prenos.Ustvari to je rtcg satelit.
gervasius twinkleminkleson Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jes, prenosi rtcg1, dok je tenis na drugom.elem, pro recco je premocan. budvini centri se ne vide. ako bude na kraju ispod 5 razlike, bice uspjeh za budvu
Takeshi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 (edited) gledam ovaj odlozen snimak (partizana) ... sudi tulga Edited June 3, 2011 by Takeshi
gervasius twinkleminkleson Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 pro recco ocekivano dobio. budva i nije bila losa, al ovi su prejaki. za razliku od prosle godine, sad igraju i savrsenu odbranu, josh kad tempesti odbrani 13 puta, ne mogu izgubit
Recommended Posts