Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

malo mi je drago sto porobic ide, a josh draze sto mustur dolazi u jadran
a zar nije bilo u novine da je stamenić novi trener jadrana?
Partizan neka ozivljava vaterpolo centre diljem Srbije.
bukva ipak pluta.
mogu i po forumu dosta materijala za reprezentaciju da nadju

Edited by djeneralche

Ima li Bosna vaterpolo reprezentaciju?
Ima Bosna tri vaterpolo reprezentacije.

Јок море само две. Црногорци су се сами етнички очистили.А у Јадранску ће позвати кад тад и Партизан, кад им досади...

Može li hokej? Pre par meseci hokejaška reprezentacija BiH učestvovala je na kvalifikacijskom turniru protiv Grčke i Jermenije s meni nepoznatim uspehom. Evo šta kaže wikipedia (članak je koncizan, pa ga mogu citovati u celini):The Bosnia and Herzegovinan national ice hockey team is the national ice hockey team of Bosnia and Herzegovina and a member of the International Ice Hockey Federation.
Mislim da smo izgubili obje utakmice, ali je jedna registrovana u našu korist zbog krivih registracija (izgubili smo, mislim, tu tekmu 1:10).
radjen sigurno nema toliko, ali prlainovic i pogotovo filipovic vrlo moguce da imaju toliko, ako ne i vishe. u protivnom, otishli bi odavno iz partizana
Ma shta ti prichas? :huh: Znas li koliki je uopshte budzet VK Partizan??? :unsure:
a zar nije bilo u novine da je stamenić novi trener jadrana?
mustur, definitivno

i dobro, hoće mi neko od poznavalaca vaterpola iz cg odgovoriti na sledeća pitanja: da li su timovi već formirani ( mislim na ova 3 iz cg ), ko će gde igrati, da li će se cg prvenstvo igrati posle jadranske lige ili uporedo i ko od tri tima ima najveće šanse za titulu ( ako se zna kako će izgledati timovi)?

Evo ti post sa 1 foruma..."Po plasmanu iz ove sezone Primorac, Jadran i Bd ce igrat' Evro ligu, VAL ce igrat' LEN kup, a Cattaro pokushava da se domogne LEN-a, ali mislim da od toga nece bit' nishta.U Bd su doshli Danilovic zatim dvojac iz Mladosti Smith i Franichevic, a u pregovorima su sa ex Jugashem Hroshikom.U Jadran su doshli Gojkovic, Ikodinovic i dvojac iz Shibenika Perchinic (golman) i Jelacha.U Primorac su doshli madjari Kish i Adam Shtajmnec, Mladjan Janovic i slovak Zatovich iz POSK-a.Cattaro se pojachao sa 17-18 igracha (jer planiraju igrat' drugu ligu ovog ljeta) od kojih su najpoznatiji Djogash i Kunac iz Hrvatske, Powers i Hutten iz USA, shpanac Sanchez-Soril, golman Pijetlovic, Djordje Filipovic i Matej Nastran.U regionalnoj ligi ce igrat Primorac, Jadran i Bd, 8 hr klubova i slovenachki Koper. Startuje se u septembru. Josh nisu nashli sponzora."

pa čekaj otkud sad ovi cattaro?jel to neki instant klub?ko stoji iza tog kluba?odakle im lova?

Imucni Kotorani su napravili vaterpolo akademiju Kataro i odlucili da pored toga imaju prvi tim. Pojacali se dobro i to je to.

Molim da se na ovom topiku ne raspravlja o udesu Danila Ikodinovića. (svi takvi postovi će biti brisani!)Rasprava o udesu će biti omogućena kad se za to steknu uslovi (stabilizacija životnog stanja i kad se saznaju činjenice oko sudara, da se ne bismo gađali pričama i insinuacijama).

Bukić je to sve blokirao. Ne znam šta bi Udovičić mogao da zasere, ali iz Partizana su baš ogorčeni zbog cele te priče...i na Hrvate i na Crnogorce i na naš savez.
Koliko sam citao nije bilo u pitanju dali primiti Partizan u JL, nego trazenje Srbije na jos predstavnika...Partizan ce vjerujem (dogodine il narednim sezonama) uci u ligu ako to bude zelio, al ce se tesko naci koje mjestasce za jos neki klub iz Srbije...

Edited by Patrick Mbomba

Livescore kaze da smo lepo krenuli :) Jel moze neko ko ima tu srecu da nije na poslu da podeli sa nama ostalima kako sve to izgleda...strelce, i tako to?

Livescore kaze da smo lepo krenuli :) Jel moze neko ko ima tu srecu da nije na poslu da podeli sa nama ostalima kako sve to izgleda...strelce, i tako to?
Izgleda odlicno. posebno u odbrani. Strelci: Sapic (4), Udovicic i Pijetlovic (2), Radjen, Filipovic, Prlainovic, Savic... itd. Na kraju ces dobiti kompetnu listu strelaca.