May 4May 4 Meni su neki ljudi koji su upućeni u vaterpolo pričali da Stevanović jeste "svoj" i različit, ali svi su isticali da "sa njim znaš na čemu si od početka do kraja i da to sprtisti vole".Nisam pratio šta su srali po njemu?
May 4May 4 Odmah po izboru za predsednika VSS Soro je rekao da selektor neće moći da vodi neki domaći tim i da će Stevanoviću biti ponuđeno da bira. A onda je još svašta srao na RTS-u, kako nisu sjajni rezultati zadnjih godina, ne obraća se pažnja na manja takmičenja, i na kraju, ono što je najviše valjda i iznerviralo Stevanovića, kako je EP osvojeno spletom srećnih okolnosti a ne kvalitetom. Ovo sa Stevanovićem je bilo spremano od početka, sada će verovatno Gocića postaviti za selektora.
May 7May 7 Popular Post Nije dugo trebalo da eskalira, izašlo saopštenje koje je potpisalo 11 igrača, koji se povlače iz reprezentacije dok je Soro na čelu VSS >SportklubLančana reakcija: Odlaze Manda, Jakšići, Vico, Rašovići -...Nastavlja se bura u Vaterpolo savezu Srbije. Posle izbora Slobodana Sora na mesto predsednika VSS i nekih njegovih izjava vezanih za uspehe reprezentacije oglasio se i veći broj reprezentativaca zajed
May 7May 7 Popular Post ako ovo nisu najveca muda u istoriji sporta ove razjebane drzave, stvarno ne znam sta je. aktuelni olimpijski i evropski sampioni u najtrofejnijem ekipnom sportu u srbiji, odjebavaju bradatu spodobu i njegovu instant malu kitu od malog kluba na celu sa sorom.
May 7May 7 10 minutes ago, Nikodije said:Nek se skinu u gaće Šapić, Soro, Živko Gocić i Slavko Gak pa nek igrajuźivko je njin? Edited May 7May 7 by kud u maglu Simoviću
May 7May 7 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:źivko je njin?Danas sam pročitao da je on kandidat za selektora, pride je trener NBG, pa očigledno jeste
May 7May 7 57 minutes ago, Nikodije said:Šampioni u bazenu i van njega Tako bi isto i fuzbaleri, al oni nisu sampioni, pa zato im glupo
May 7May 7 38 minutes ago, Nikodije said:Nek se skinu u gaće Šapić, Soro, Živko Gocić i Slavko Gak pa nek igrajuZaboraviste Vanju Udovicica nepravedno
May 7May 7 Žao mi što nema Ćuka među potpisanima, on mi je uvek delovao super fin momak, ali NBG priča je ipak jača
May 7May 7 Samo nek se pumpa, bilo bi još jače da su na plenumu izglasali da spomenu i onoga na koga se ovo u suštini odnosi, ali i za ovo veliki respekt.