Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Au kakva šrauba Granadosa za preokret Španaca :wub:.

11:10 na 40 sekundi do kraja

Odbraniše se.

Kakav gol za evropsku titulu!

Edited by Profesionalac

• Replies 4.7k
  • Views 333k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Gledam rezultat na sofi

Šta ovo bi španci dadoše trojku 

• 3 weeks later...

Koliko prvenstava ide svake sedmice?

Neverovatno koliko su pametnjakovići obesmislili vwterpolo...Jebote pre 2-3  nedelje se završilo Evropsko orvenstvo...A prošlo svetsko je bilo valjda u junu '23.god ....Budalesanje na kub...

ne brini, igraju se oi za par meseci 

jebote ovde traje hajka na gojkovica ali ona fas hajka, srbin, svetosavac, navijao za srbiju i slicno.

bolesnici.

ne znam kakav je gojkovic trener. mozds je los ali takvo lajanje zato sto smo izgubili od srbije to je dno dna.

Edited by bradilko

3 hours ago, ronin said:

Neverovatno koliko su pametnjakovići obesmislili vwterpolo...Jebote pre 2-3  nedelje se završilo Evropsko orvenstvo...A prošlo svetsko je bilo valjda u junu '23.god ....Budalesanje na kub...

baš sam ovo hteo da pitam, kakvo je sad ovo prvenstvo kad je nekakvo prvenstvo završeno, nema mesec dana

Jebote, nismo iskoristili 4 puta igrača više u ovoj četvrtini i promašili smo peterac.

Pred poslednju četvrtinu 11-10 za Hrvatsku.

Edited by Milošica

13 minutes ago, Milošica said:

Jebote, nismo iskoristili 4 puta igrača više u ovoj četvrtini i promašili smo peterac.

Pred poslednju četvrtinu 11-10 za Hrvatsku.

Evo Jos jedan neiskorišćeni peterac 

Polako nas rutiniraju

Sasvim solidno prvenstvo smo odigrali.

Ubjedljiv trijumf protiv Crne Gore, sretno i spretno protiv USA i vrlo korektan meč protiv Hrvata koji su zapravo kvalitetniji tim.

Sticajem nekih okolnosti, ova ekipa može i do medalje. Jedne u 7-8 godina, ali to je što je.

Vrijeme je za radikalno podmlađivanje nakon Pariza. Ali pravo podmlađivanje a ne lažno gdje se uvođenje trudesetogodišnjeg Viktora Rasovica u A tim naziva podmlađivanjem.

Edited by BWA

Vala bas. Uz katastrofa partiju golmana i dva promašena peterca su praktično do zadnja 3 minuta bili u igri.

Jesu li momci na OI ili ih tek čekaju neke kvalifikacije?

Edited by arheolog1981

1 minute ago, arheolog1981 said:

Jesu li momci na OI ili ih tek čekaju neke kvalifikacije?

Izborili su posle pobede nad Amerima.

šta bi? sad smo postali bulja i u vaterpolu?

na znam, ne pratim. poslednja sezona kad sam pratio vaterplolo je bila kad smo, Partizan jelte, osvojili kup šampiona. MIlanović je bio trener valjda.