Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Au kakva šrauba Granadosa za preokret Španaca :wub:.

11:10 na 40 sekundi do kraja

Odbraniše se.

Kakav gol za evropsku titulu!

Edited by Profesionalac

Gledam rezultat na sofi

Šta ovo bi španci dadoše trojku 

• 3 weeks later...

Koliko prvenstava ide svake sedmice?

Neverovatno koliko su pametnjakovići obesmislili vwterpolo...Jebote pre 2-3  nedelje se završilo Evropsko orvenstvo...A prošlo svetsko je bilo valjda u junu '23.god ....Budalesanje na kub...

ne brini, igraju se oi za par meseci 

jebote ovde traje hajka na gojkovica ali ona fas hajka, srbin, svetosavac, navijao za srbiju i slicno.

bolesnici.

ne znam kakav je gojkovic trener. mozds je los ali takvo lajanje zato sto smo izgubili od srbije to je dno dna.

Edited by bradilko

3 hours ago, ronin said:

Neverovatno koliko su pametnjakovići obesmislili vwterpolo...Jebote pre 2-3  nedelje se završilo Evropsko orvenstvo...A prošlo svetsko je bilo valjda u junu '23.god ....Budalesanje na kub...

baš sam ovo hteo da pitam, kakvo je sad ovo prvenstvo kad je nekakvo prvenstvo završeno, nema mesec dana

Jebote, nismo iskoristili 4 puta igrača više u ovoj četvrtini i promašili smo peterac.

Pred poslednju četvrtinu 11-10 za Hrvatsku.

Edited by Milošica

13 minutes ago, Milošica said:

Jebote, nismo iskoristili 4 puta igrača više u ovoj četvrtini i promašili smo peterac.

Pred poslednju četvrtinu 11-10 za Hrvatsku.

Evo Jos jedan neiskorišćeni peterac 

Polako nas rutiniraju

Sasvim solidno prvenstvo smo odigrali.

Ubjedljiv trijumf protiv Crne Gore, sretno i spretno protiv USA i vrlo korektan meč protiv Hrvata koji su zapravo kvalitetniji tim.

Sticajem nekih okolnosti, ova ekipa može i do medalje. Jedne u 7-8 godina, ali to je što je.

Vrijeme je za radikalno podmlađivanje nakon Pariza. Ali pravo podmlađivanje a ne lažno gdje se uvođenje trudesetogodišnjeg Viktora Rasovica u A tim naziva podmlađivanjem.

Edited by BWA

Vala bas. Uz katastrofa partiju golmana i dva promašena peterca su praktično do zadnja 3 minuta bili u igri.

Jesu li momci na OI ili ih tek čekaju neke kvalifikacije?

Edited by arheolog1981

1 minute ago, arheolog1981 said:

Jesu li momci na OI ili ih tek čekaju neke kvalifikacije?

Izborili su posle pobede nad Amerima.

šta bi? sad smo postali bulja i u vaterpolu?

na znam, ne pratim. poslednja sezona kad sam pratio vaterplolo je bila kad smo, Partizan jelte, osvojili kup šampiona. MIlanović je bio trener valjda.