BWA Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Nespjeh NBGD je ogledalo srpskog vaterpola. Sve što vrijedi od srpskih igrača je kod Šapica. Mislim na igrače koji su sada reprezentativci. Sama činjenica da su ubjedljivo najbolji vaterpolisti tog kluba stranci dovoljno govori. U vaterpolu mora postojati jaka okosnica sastavljena od domaćih igrača jer postoje poprilično stroga pravila o dozvoljenom broju stranaca u timu. Pro Reko je godinama imao 2 ekipe. Jednu, koju su činili italijanski igrači za domaće prvenstvo i drugu, sastavljenu od stranaca za LŠ i u tom periodu nisu ništa napravili. Sad su promijenili strategiju i rezultat je došao.
Nikodije Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 tada je bese ceda jovanovic vodio vk cz? ako nisam nesto pomesao
James Marshall Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Zar ga nisu tad šamarali Dunjić i ekipa negdje u Mađarskoj a valjda išlo na vaterpolo svi 1
Nikodije Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 jesu. ja mislim da je chadonir imao neke veze sa vkcz, nije bio bas predsednik kluba ili imao neku zvanicnu funkciju, vec kao neki prijatelj - finansijer, recimo 1
Milošica Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Šta bre rade ovi? https://www.mozzartsport.com/ostali-sportovi/vesti/novi-beograd-porucio-jaksicu-da-ce-dve-godine-biti-na-tribinama-ako-neko-ne-plati-150000-evra/454036 Razmišljao sam gore na politiku sa stavim, ali hajde ipak ovde.
BWA Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 1 hour ago, Milošica said: Šta bre rade ovi? https://www.mozzartsport.com/ostali-sportovi/vesti/novi-beograd-porucio-jaksicu-da-ce-dve-godine-biti-na-tribinama-ako-neko-ne-plati-150000-evra/454036 Razmišljao sam gore na politiku sa stavim, ali hajde ipak ovde. Ovo govno od kluba treba hitno ugasiti Prvo otjeraju Mandića koji ce potpuno van forme u reprezentaciju ovog ljeta. Sad Jakšiću bukvalno uništavaju karijeru, a čovjek je, tvrdim, među 3 najbolja beka na svijetu i igrao je sasvim dobro tokom sezone. Ovo je useravanje u karijeru jer se u vaterpolu obeštećenja ne plaćaju sem za ekstra talentovane klince. Jedan Prlainovic je igrao u Reku do isteka ugovora pa otišao u Mađarsku.
Nikodije Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Novi Šapograd je najodvratnija pojava u srpskom sportu posle Arkanovog Obilića. Ne računajući blizance. 1
BWA Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Mislim da je Pro Reko platio Partizanu 150 k za Mandića kad je ovaj imao 20 godina.
Barrister Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 14 hours ago, Nikodije said: Novi Šapograd je najodvratnija pojava u srpskom sportu posle Arkanovog Obilića. Ne računajući blizance. U nekim stvarim prevazilaze i to mnogo Zvezdu i Partizan. Klub iz Srbije, koji se finansira budžetskim sredstvima, maltretira i ucenjuje srpske repezentativce i otvoreno preti igraču da neće igrati dve godine. 2
BWA Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Poraz juniora u finalu SP U-20 od Mađarske rezultatom 12:7.
BWA Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Inače, od petka do nedelje igramo kvalifikacije za EP Rivali - Turska, Slovačka i GBR.
Recommended Posts