BWA Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Radnički dobio NBGD u Beogradu. Svaka čast Kragujevčanima. Teško će do trofeja, ali vrhunski igraju. Filipović izjavio da nakon ove sezone odlazi u penziju.
BWA Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 U derbiju Super lige, Partizan dobio Zvezdu 10-6. Veliko iznenađenje. Lovre Miloš postao kapiten VKP 5
Milošica Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 12 minutes ago, BWA said: Lovre Miloš postao kapiten VKP Ja sam mislio da si ti desnicar. 2
BWA Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 (edited) 10 minutes ago, Milošica said: Ja sam mislio da si ti desnicar. Tako kažu.... S tim da sam ja prefrigan desničar. Kapitenska traka će ga postepeno navesti da uzme srpsko drzavljanstvo i zaigra u kapici aktuelnog olimpijskog šampiona. Edited October 25, 2022 by BWA 2
Ted Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 14 hours ago, Milošica said: Ja sam mislio da si ti desnicar. nisi razumeo šta je @BWA napisao. evo ti prevod.....Lovre Miloš postao kapiten Velikog Kraljevstva Pravoslavnog 1
Ted Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 svemoćni su, majke mi skoro su slavili i 100. godinu postojanja veslačkog kluba valjda
BWA Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Partizan, Zvezda i Šabac prošli u 1/8 finala Evrokupa. Partizan dobio Strazbur na njegovom bazenu u utakmici koja je upravo završena rezultatom 12-9. Bravo klinci, bravo...
hrkljush boys_2 Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Vaterpolisti Zvezde osvojili kup Srbije. Novi Beograd – Crvena zvezda 10:11 (2:3, 5:2, 2:5, 1:1) Bazen „25. maj MGM“. Sudije: Raković i Putniković. Igrač više: Novi Beograd 9 (5), Crvena zvezda 8 (6). Peterci: Crvena zvezda 3 (2). NOVI BEOGRAD: S. Rašović 2, Mandić 2, Granados 1, Vučinić, Pijetlović 1, Drašović 2, Ćetković, Perković 1, Martinović, Skumpakis, Žoao Pedro, Šušiašvili. Trener Gocić. CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Gajić, Marković, Subotić 2, Vasić 2, Banićević, Basara 2, Vukićević, Seman 2, Milojević, Radović 2, Ivanović, Danković. Trener: Filipović. 1
BWA Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Odavno nismo pisali o vaterpolu a nije da nema novosti. U toku je konflikt između selektora Stevanovića i NBGD-a zbog Jakšića koga klub nije pustio na SK u Podgoricu. Nakon što je selektor prozvao NBGD, oglasio se Živko Gocic koji je izjavio da je odluka o nepuštanju Jakšića samo njegova. Na sve to se nadovezuje Soro izjavom da se NBGD krade od strane sudija koje navlače za Radnički i CZV. Na kraju, Soro pravilno ističe da se reprezentacija raspada i da ne liči ni na šta. Ovo se potvrđuje upravo na SK u Podgorici gdje nas Grci u jednom momentu gaze 8-2. Sve u svemu, nije dobro.
BWA Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Nakon poraza od Grka, pobjeda protiv CG, pobjeda protiv Španaca na peterce, a onda poraz od Gruzije. Strašne amplitude.
variola Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 NBG ne uspeva odbraniti titulu regionalnog šampiona, poraz od Juga u polufinalu. Za naslov se još bori Jadran koji je pobedio Radnički. Obe utakmice odlučene na peterce.
BWA Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 NBGD gubi polufinale regionalne lige a već su izgubili kup od Zvezde od koje su realno jači za makar 5-6 razlike. Luzerska ekipa. Vidjecemo, možda u LŠ pokažu da nisu, ali ovako djeluje da se najlošiji kad je najbitnije.
Hamlet Strašni Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 33 minutes ago, BWA said: NBGD gubi polufinale regionalne lige a već su izgubili kup od Zvezde od koje su realno jači za makar 5-6 razlike. Luzerska ekipa. Vidjecemo, možda u LŠ pokažu da nisu, ali ovako djeluje da se najlošiji kad je najbitnije. Kao i gazda im… 1
Recommended Posts