Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Šteta što Vučić nije imao vremena da svrati, uskoči u bazen i održi jedan prigodan govor dok se cedi.

Edited by Nesh

On 28. 7. 2018. at 21:53, Valkyrie said:

Pa da ih izmalerišete. 

@MayDay tu si, nije te srčka počistila™ 

Ma jojjj, kad je ona žabica Špancu opalila o stativu prokrvila sam se u obrazima.

On 28. 7. 2018. at 21:57, Goranz said:
Šteta što Vučić nije imao vremena da svrati, uskoči u bazen i održi jedan prigodan govor dok se cedi.
Moze. Jedan kvalitetan docek na "Bg na vodi" gradilistu pa ne mora ni da se cedi...

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

On 28. 7. 2018. at 22:03, MayDay said:

Ma jojjj, kad je ona žabica Špancu opalila o stativu prokrvila sam se u obrazima.

ko je najbolji dasa¿

Edited by Majo

Sad da su naši političari pravi pa da budu hrabri kao hrvatske kolege i pojave se na sednici vlade prikladno obučeni.

On 28. 7. 2018. at 22:06, Majo said:

ko je najbolji dasa¿

Pijetlovići su previše mrge za moj ukus. Zato mi je Filip najsimpa. 

On 28. 7. 2018. at 22:07, Goranz said:
Sad da su naši političari pravi pa da budu hrabri kao hrvatske kolege i pojave se na sednici vlade prikladno obučeni.
U trobojnim gacama?

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Veni, vidi, Vico.:D

Hvala Middle-u na odlucujucoj pomoci iz Boke.

Prlainović se sprema da da izjavu a Vučić pojačava klimu.

Gledam sada godine vaterpolista, dosta smo matora ekipa. Čak 7 od 13 igrača ima 30+ godina

Pa mi idemo da osvajamo, dok dominiramo drugi su u rebuildingu. 

Moglo bi da bude gadno posle Tokija.

Nema zime za nas dok je tu legendarna Zvezdina vaterpolo škola.

On 28. 7. 2018. at 22:31, salerokada said:

Moglo bi da bude gadno posle Tokija.

Pa, jebi ga, ne mozemo 50 titula za redom da osvojimo, igraju i drugi. Ova generacija je realno jedinstvena, ovoliko duga dominacija ne secam se kada je poslednji put vidjena. Od OI u Londonu ispustili smo samo SP prosle godine, sve ostalo smo pokupili. Sest godina i 13 takmicenja uzastopno na najvecim takmicenjima nismo osvojili samo jedno svetsko prvenstvo. To nije rezultat, nije uspeh, to je zajebavanje sa konkurencijom.