July 24, 20177 yr Tenis je govno od sporta i staviti basket i vaterpolo u istu recenicu... Basket se prati redovno, vaterpolo jbg. Momci cak ne dobiju ni kofu goana od ppp-a kad se ne odazovu na neko takmicenje... nije to do PPP FINA je apsolutno i potpuno najgora sportska organizacija na svetu. uz LEN. ljudi se svestrano trude da uniste i plivanje, vaterpolo im je bio mali zalogaj, pa tako sada to igramo samo mi, i pomalo Hrvati.
July 25, 20177 yr Imamo talase u ledja Bravo, bravo... s kim (evt.) 1/2? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 25, 20177 yr Ohoho [emoji16] volem [emoji223] to ce biti u petak verovatno? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 25, 20177 yr Kako im lako zabijaju ovi nashi, Australija sa toliko "mora" misli da ne mora da igra odbranu... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 25, 20177 yr Pogledao sam nekoliko minuta i tuzno mi da na svetu nema 8 bar solidnih reprezentacija, pa su ovi mucenici stigli ovde. Da nam je trebalo 20 razlike, bez problema bi to ostvarili.
July 25, 20177 yr Ovo me podsetilo na univerzijadu u Japanu, pre zagrebacke. Citam u novinama (nije bilo TV prenosa) jedan dan da nasima za prolaz treba pobeda 44 razlike protiv Gvatemale. Sutradan pojurim novine samo da bih video rezultat. Bilo je 62-0. https://elpais.com/diario/1985/09/01/deportes/494373604_850215.html