Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Jol jos traje grupa ili smo se plasirali dalje?

• Replies 4.7k
  • Views 333.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Амери изгубили од Јапана :lol:

Jol jos traje grupa ili smo se plasirali dalje?

direktno 1/4

Tenis je govno od sporta i staviti basket i vaterpolo u istu recenicu... :isuse:

Basket se prati redovno, vaterpolo jbg. Momci cak ne dobiju ni kofu goana od ppp-a kad se ne odazovu na neko takmicenje... :fantom:

nije to do PPP

FINA je apsolutno i potpuno najgora sportska organizacija na svetu. uz LEN. ljudi se svestrano trude da uniste i plivanje, vaterpolo im je bio mali zalogaj, pa tako sada to igramo samo mi, i pomalo Hrvati. 

CG se raspala

Dobro smo započeli tekmu

Imamo talase u ledja™

Bravo, bravo... s kim (evt.) 1/2?

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Polufinale je protiv pobednika Cro vs Ita

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ohoho [emoji16] volem [emoji223] to ce biti u petak verovatno?

:ziga:  :ziga:  :ziga:

Kako im lako zabijaju ovi nashi, Australija sa toliko "mora" misli da ne mora da igra odbranu...

Pogledao sam nekoliko minuta i tuzno mi da na svetu nema 8 bar solidnih reprezentacija, pa su ovi mucenici stigli ovde. Da nam je trebalo 20 razlike, bez problema bi to ostvarili.

Ovo me podsetilo na univerzijadu u Japanu, pre zagrebacke. Citam u novinama (nije bilo TV prenosa) jedan dan da nasima za prolaz treba pobeda 44 razlike protiv Gvatemale. Sutradan pojurim novine samo da bih video rezultat. Bilo je 62-0.

https://elpais.com/diario/1985/09/01/deportes/494373604_850215.html

Kobe 1985