Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Fora sa tvitera...

"Obratite paznju na Mladjana Janovica, on jebe Jelenu Jankovic. Covek je na sve spreman!"

:D

• Replies 4.7k
  • Views 333.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

:lol:

• 4 weeks later...

Звезда добила вечити дерби у ватерполу.

Звезда-Партизан 8:6

• 1 month later...

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak suspendirao je posljednjeg dana priprema u Zagrebu trojicu reprezentativaca, Sandra Sukna, Paula Obradovića i Frana Paškvalina. Trojac je suspendiran 'zbog ponovljenog grubog kršenja discipline', kako stoji u kratkom priopćenju Hrvatskog vaterpolo saveza, a sve je kulminiralo 7. travnja
  • 1 month later...

У Бањалуци, Србија - Црна Гора 10:10, ЦГ боља на пенале

• 4 weeks later...

Vujasinovic preuzeo Pro Reko.

• 2 weeks later...

Sud za Sportsku arbitražu u Lozani usvojio je žalbu Nikole Rađena na dvogodišnju suspenziju Svetske plivačke federacije (FINA) i prepolovio mu kaznu.

Koji tacno argument je imao u toj zalbi, sipali mi koku u pivo, sta?  :ph34r:

• 2 months later...

Prlain vratio pare koje je dobio od drzave za OI

Naravno,niko to nije objavio

Celavi takodje vratio pare

Jesi li siguran u to ?

Ja sam nacuo za Savica jos prosle nedelje ali nikako da se negde potvrdi

Niko zivi ne pise o tome,bas cudno :whistle:

Edited by Bogotac

Vidim Đorđevića na naslovnoj strani NIN-a , moguće da u tom tekstu piše...

....shit has hit the fan...

• 2 weeks later...

i posle kao ne znamo mi otkud nasilje mislili smo da će ustaše da nam plate turu milkšejka za iskazano čojstvo i junaštvo  :fantom:

ipak ostaje pitanje da li bi u kulovgradskom meku ujak pre popio po njonji u majici bbb ili torcide tipujem na ovo prvo 

Edited by Hella

• 1 month later...