Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vaterpolo

Featured Replies

A rts ima malu antenu i nemaju signal dodele :isuse:

• Replies 5k
  • Views 362.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikodije
    Nikodije

Šampioni u bazenu i van njega

• Profesionalac
    Profesionalac

Nije dugo trebalo da eskalira, izašlo saopštenje koje je potpisalo 11 igrača, koji se povlače iz reprezentacije dok je Soro na čelu VSS > Sportklub Lančana reakcija: Odlaze Manda, Jakšići, Vico, R

• holden kolfild
    holden kolfild

ako ovo nisu najveca muda u istoriji sporta ove razjebane drzave, stvarno ne znam sta je. aktuelni olimpijski i evropski sampioni u najtrofejnijem ekipnom sportu u srbiji, odjebavaju bradatu spodobu

Posted Images

Ovo je vaterpolo, ne vreme :)

Ups:)

Pevaju pravo. :)

Potop, Vračar.

Potop Budimpešta, potom potop Bg.  :lolol:

Ulicom plove kišobrani, plastične flaše, kese i razni neidentifikovani objekti. Kiša polako jenjava.  

edit: hoću reći, bravo, vaterpolisti! cheering-clapping-smiley-emoticon.gif

Edited by Notorious

jaooo... jebeni jurosport se iskljucio prije dodjele (prebacili na biciklizam ili tako nesto), a ja zaboravio da prebacim na rtcg

Bravo masjtori! :Hail: Nadam se da ce ova ekipa imati kontinuitet i da ce uspeti da uzme zlato na Olimpijadi. 

Prvo ep u beogradu pa oi

10525777_10152628020807028_8195282074753

za mene je heroj svako ko odigra četvrtinu vaterpola se ne udavi nakon 8 minuta plivanja, a kamoli ovi koji ovako pobeđuju.

jaooo... jebeni jurosport se iskljucio prije dodjele (prebacili na biciklizam ili tako nesto), a ja zaboravio da prebacim na rtcg

italijani su ispostovali na Rai sportu ceremoniju ko kraja i predaje zastave Len madjara srbima. posle himne (odslusane u tisini) komentator napravi pauzu od par sekundi i uzvikne Il dio della giustizia... neprocenjivo jbt.

Bio na nekoj veceri, kisa lije gromovi prste, uredjaji iskljuceni, ukljucim prvi put TV na 8:4, ne mogu da verujem, nebo luduje tras, tras, tras, kliknem opet na 9:6, shvatim da sam maler i da je opasno da nastavim da gledam, iskljucim, malo kasnije opet kliknem i neverovatnih 12:6. 

Razbicemo ih valjda  i u snimku.  :)

Čestitam svim igračima i ljudima iz stručnog štaba. Svi su bili neverovatni i hvala im što su ovako dominanto osvojili pehar u finalu, i poštedeli nas nerviranja  :)

italijani su ispostovali na Rai sportu ceremoniju ko kraja i predaje zastave Len madjara srbima. posle himne (odslusane u tisini) komentator napravi pauzu od par sekundi i uzvikne Il dio della giustizia... neprocenjivo jbt.

lepo je italijan izgovorio dva puta "bože pravde"

Prvo ep u beogradu pa oi

ЛЕН је 1 идиотска организација.