Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

A rts ima malu antenu i nemaju signal dodele :isuse:

• Replies 4.7k
  • Views 333.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Ovo je vaterpolo, ne vreme :)

Ups:)

Pevaju pravo. :)

Potop, Vračar.

Potop Budimpešta, potom potop Bg.  :lolol:

Ulicom plove kišobrani, plastične flaše, kese i razni neidentifikovani objekti. Kiša polako jenjava.  

edit: hoću reći, bravo, vaterpolisti! cheering-clapping-smiley-emoticon.gif

Edited by Notorious

jaooo... jebeni jurosport se iskljucio prije dodjele (prebacili na biciklizam ili tako nesto), a ja zaboravio da prebacim na rtcg

Bravo masjtori! :Hail: Nadam se da ce ova ekipa imati kontinuitet i da ce uspeti da uzme zlato na Olimpijadi. 

Prvo ep u beogradu pa oi

10525777_10152628020807028_8195282074753

za mene je heroj svako ko odigra četvrtinu vaterpola se ne udavi nakon 8 minuta plivanja, a kamoli ovi koji ovako pobeđuju.

jaooo... jebeni jurosport se iskljucio prije dodjele (prebacili na biciklizam ili tako nesto), a ja zaboravio da prebacim na rtcg

italijani su ispostovali na Rai sportu ceremoniju ko kraja i predaje zastave Len madjara srbima. posle himne (odslusane u tisini) komentator napravi pauzu od par sekundi i uzvikne Il dio della giustizia... neprocenjivo jbt.

Bio na nekoj veceri, kisa lije gromovi prste, uredjaji iskljuceni, ukljucim prvi put TV na 8:4, ne mogu da verujem, nebo luduje tras, tras, tras, kliknem opet na 9:6, shvatim da sam maler i da je opasno da nastavim da gledam, iskljucim, malo kasnije opet kliknem i neverovatnih 12:6. 

Razbicemo ih valjda  i u snimku.  :)

Čestitam svim igračima i ljudima iz stručnog štaba. Svi su bili neverovatni i hvala im što su ovako dominanto osvojili pehar u finalu, i poštedeli nas nerviranja  :)

italijani su ispostovali na Rai sportu ceremoniju ko kraja i predaje zastave Len madjara srbima. posle himne (odslusane u tisini) komentator napravi pauzu od par sekundi i uzvikne Il dio della giustizia... neprocenjivo jbt.

lepo je italijan izgovorio dva puta "bože pravde"

Prvo ep u beogradu pa oi

ЛЕН је 1 идиотска организација.