salerokada Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Potop, Vračar. Potop Budimpešta, potom potop Bg.
Notorious Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 (edited) Ulicom plove kišobrani, plastične flaše, kese i razni neidentifikovani objekti. Kiša polako jenjava. edit: hoću reći, bravo, vaterpolisti! Edited July 27, 2014 by Notorious
Pantelija jr Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 jaooo... jebeni jurosport se iskljucio prije dodjele (prebacili na biciklizam ili tako nesto), a ja zaboravio da prebacim na rtcg
Zizou Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Bravo masjtori! Nadam se da ce ova ekipa imati kontinuitet i da ce uspeti da uzme zlato na Olimpijadi.
Fins fleet Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 za mene je heroj svako ko odigra četvrtinu vaterpola se ne udavi nakon 8 minuta plivanja, a kamoli ovi koji ovako pobeđuju.
mlatko Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 jaooo... jebeni jurosport se iskljucio prije dodjele (prebacili na biciklizam ili tako nesto), a ja zaboravio da prebacim na rtcg italijani su ispostovali na Rai sportu ceremoniju ko kraja i predaje zastave Len madjara srbima. posle himne (odslusane u tisini) komentator napravi pauzu od par sekundi i uzvikne Il dio della giustizia... neprocenjivo jbt.
Nesh Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Bio na nekoj veceri, kisa lije gromovi prste, uredjaji iskljuceni, ukljucim prvi put TV na 8:4, ne mogu da verujem, nebo luduje tras, tras, tras, kliknem opet na 9:6, shvatim da sam maler i da je opasno da nastavim da gledam, iskljucim, malo kasnije opet kliknem i neverovatnih 12:6. Razbicemo ih valjda i u snimku. :)
Nemanja10 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Čestitam svim igračima i ljudima iz stručnog štaba. Svi su bili neverovatni i hvala im što su ovako dominanto osvojili pehar u finalu, i poštedeli nas nerviranja :)
renne Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 italijani su ispostovali na Rai sportu ceremoniju ko kraja i predaje zastave Len madjara srbima. posle himne (odslusane u tisini) komentator napravi pauzu od par sekundi i uzvikne Il dio della giustizia... neprocenjivo jbt. lepo je italijan izgovorio dva puta "bože pravde"
Cane Vukic Prebranac Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Prvo ep u beogradu pa oi ЛЕН је 1 идиотска организација.
Recommended Posts