freakns Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 ja jebeno nista ne razumem u sudjenju u ovom sportu, svaka cast vama koji vidite ikakav kriterijum nekada si mogao razumeti... ali onda su utvrdili da bi Hrvati svaku utakmicu imali jedno 15 puta igraca vise jer Hinica i Smodlaku niko nije mogao cuvati, pa su promenili kriterijume... sada se uglavnom vise ne zna ko pija a ko placa.
burekdzija Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Djokovic je pobedio Nadala na njegovom terenu :)
Timmy Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Kod mene u kraju se puca, klinci urlaju i skandiraju :D
Frau Gabrijela Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 (edited) svaka čast, momci! za mene je heroj svako ko odigra četvrtinu vaterpola, a kamoli ovi koji ovako pobeđuju. moram priznati da tokom turnira nisam verovala da možemo do zlata. nije mi bila impresivna igra, delovalo mi je kao da nešto nedostaje. više me je iznenadilo što smo preokrenuli protiv c'goraca nego onaj traljav početak. ovo večeras je bila umetnost. :) i još nešto- nisam do sada primetila da je tibor benedek ovako mmmm. Edited July 27, 2014 by Frau Gabrijela
Goranz Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 A u jednom trenutku je delovalo da necemo moci ni Spance da pobedimo i da prodjemo u cetvrtfinale... ocito je pritisak javnosti bio prevelik za Madjare, njihovi najbolji igraci se na ovom mecu nisu sastavili sa loptom.
Geo Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 U vaterpolu domaci teren bas dosta znaci jer bukvalno sve se svodi na slobodno sudijsko uverenje ... Madjari se izgleda previse usrali te prednosti , svaka cast nasim "plavima" gotovo odigrali perfektno ... Djokovic je pobedio Nadala na njegovom terenu :) Na sta li je mislio komentator ... Pariz ili Madrid ?
Takeshi Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 pa dobro, i nije bilo toliko neizvesno. -_- nasi napucani zbog pobede nad crnogorcima, madjari pritisnuti domacinstvom. nasi mladi igraci deluju bolje od madjarskih. imam utisak da su oni preterali u smeni generacija.
Goranz Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Mi vec imamo dominantnog Randjelovica, neverovatno sa kojom lakocom uspeva da skupi tri iskljucenja na svakoj utakmici.
wall Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 svaka čast, momci! za mene je heroj svako ko odigra četvrtinu vaterpola, a ne udavi se.
zoki Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ovo je vaterpolo, ne vreme :)Bogami, može i na vaterpolo.. :) U centru opušteno može da se igra..
Recommended Posts