September 1, 200915 yr Mozhda sam ovo pisao na vicevima, ali nema veze:Vashi odlasci/dolasci vozom, autobusom, avionom ne moraju biti tuzhni.Ne morate vishe imati setni pogled u ochima kada vidite kako se ispracaju vashi saputnici.I vi mozhete imati nekoga da vam mashe.Mashem ljudima bez rodbine i prijatelja.Cena: 50 eura.Mushkarac, crne kose, prijatne spoljashnosti, 42 godine, ne pije, ne pushi, ne jebe... htio bi promeniti nachin zhivota.jedna moja drugarica je odavno imala ideju da razradi biznis, da otvori agenciju 'rent a friend'... bilo je raznih ideja za ponuđene usluge. sećam se da je jedna bila 'radujemo vam se na ulici' :Di da ne skrenem baš skroz sa teme ovo mi je za ovdemujo: na slovo... na slovo... N!haso:
September 17, 200915 yr Vid' topika! Često dobijam ove zajebancije na mejl, imam materijala oho-ho, ali su mi ove naše zajebancije najdraže.
September 17, 200915 yr Vid' topika! Često dobijam ove zajebancije na mejl, imam materijala oho-ho, ali su mi ove naše zajebancije najdraže. А пошто је костимирана телетина?
September 17, 200915 yr rase, to ni nema. kod nas samo nudisticka. -_- lrd, sjajni su oglasi! kaci jos, kad imas. ovce s elektricnom vunom poz
September 17, 200915 yr rase, to ni nema. kod nas samo nudisticka. -_-Мене је у месарама увек одушевљавала скраћеница св, која је тако једнозначна... св Сава, св Стефан, св бут, св плећка...
September 30, 200915 yr Vratio mi se snabdevač, baš sam srećan. :) Nisu sve jezičke, neke su i sociološle, ali važno je da se smejemo:
September 30, 200915 yr Častio me Beotel jednim tajmautom u vezi taman pre nego što sam postovao svog favorita iz ove serije. Dakle: