slepa živana Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mozhda sam ovo pisao na vicevima, ali nema veze:Vashi odlasci/dolasci vozom, autobusom, avionom ne moraju biti tuzhni.Ne morate vishe imati setni pogled u ochima kada vidite kako se ispracaju vashi saputnici.I vi mozhete imati nekoga da vam mashe.Mashem ljudima bez rodbine i prijatelja.Cena: 50 eura.Mushkarac, crne kose, prijatne spoljashnosti, 42 godine, ne pije, ne pushi, ne jebe... htio bi promeniti nachin zhivota.jedna moja drugarica je odavno imala ideju da razradi biznis, da otvori agenciju 'rent a friend'... bilo je raznih ideja za ponuđene usluge. sećam se da je jedna bila 'radujemo vam se na ulici' :Di da ne skrenem baš skroz sa teme ovo mi je za ovdemujo: na slovo... na slovo... N!haso:
Lrd Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Vid' topika! Često dobijam ove zajebancije na mejl, imam materijala oho-ho, ali su mi ove naše zajebancije najdraže.
расејан Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Vid' topika! Često dobijam ove zajebancije na mejl, imam materijala oho-ho, ali su mi ove naše zajebancije najdraže. А пошто је костимирана телетина?
le petit nicolas Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 rase, to ni nema. kod nas samo nudisticka. -_- lrd, sjajni su oglasi! kaci jos, kad imas. ovce s elektricnom vunom poz
расејан Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 rase, to ni nema. kod nas samo nudisticka. -_-Мене је у месарама увек одушевљавала скраћеница св, која је тако једнозначна... св Сава, св Стефан, св бут, св плећка...
Lrd Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Vratio mi se snabdevač, baš sam srećan. :) Nisu sve jezičke, neke su i sociološle, ali važno je da se smejemo:
Lrd Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Častio me Beotel jednim tajmautom u vezi taman pre nego što sam postovao svog favorita iz ove serije. Dakle:
Recommended Posts