Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

Znam šta ogromna većina zemalja i "civilizovanih" i "necivilizovanih" nije uradila. Nije dala blanko podršku Izraelu da izvrši genocid. To je uradila samo Amerika, i možda Nemačka može da se smatra podržavocem.

Ako hoćeš da primeniš tu logiku na sve države i sve masovne zločine, makar u poslednjih 30 godina, onda apsolutno svaka država na svetu i njihovi građani daju podršku ubijanju civila. Mi takođe.

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

2 hours ago, Engineer said:

Znam šta ogromna većina zemalja i "civilizovanih" i "necivilizovanih" nije uradila. Nije dala blanko podršku Izraelu da izvrši genocid. To je uradila samo Amerika, i možda Nemačka može da se smatra podržavocem.

Ako hoćeš da primeniš tu logiku na sve države i sve masovne zločine, makar u poslednjih 30 godina, onda apsolutno svaka država na svetu i njihovi građani daju podršku ubijanju civila. Mi takođe.

Mozemo da se pravimo ludi i sluzimo verbalnim trikovima.

Tako kako si napisao, nisu uradili ni SAD ni Nemacka, pa ni sam Izrael koji, je l da, kaze da nije u pitanju genocid.

Ne moze na osnovu izjava suditi o delima.

Pravimo se ludi kad izjednačavamo stav i ponašanje SAD-a i Španije po pitanju Gaze. Ako treba i dalje oko toga da diskutujemo, bolje da ne gubimo vreme

Gs-Tc-Ny1-Xo-AEDPEv.jpg

Allianz Arena sinoć.

To je iz novembra i sa Parka prinčeva.

Edited by vememah

Ovo je od sinoć:

GsTlRt7W4AACHbw?format=jpg&name=large

GsTlvX_aMAAkTHE?format=jpg&name=medium

Edited by vememah

16 hours ago, Engineer said:

Pravimo se ludi kad izjednačavamo stav i ponašanje SAD-a i Španije po pitanju Gaze. Ako treba i dalje oko toga da diskutujemo, bolje da ne gubimo vreme

Nikakve koristi od toga nemaju Palestinci na terenu.

Da, isto kao i od ostalih 190 država na svetu. Pa je tom logikom Švajcarska=Rusija=SAD=Srbija=Kina. Mada za razliku od USA koja šalje oružje i novac Izraelu, Španija šalje humanitarnu pomoć Gazi i trudi se da okupi države koje bi uvele bar nekakve sankcije Izraelu.

Uostalom, ako nas je istorija naučila nečemu, nije sve do države, ima nešto i do pojedinaca. Nekada su dobrovljci išli na drugi kraj kontinenta da se bore protiv fašizma, da se ne bi raširio dalje. A sad sede za tastaturama. Pa kad opet primenimo istu logiku, nema razlike između tebe i maga redneka, podjednaku korist Palestinci na terenu imaju od toga.

20 hours ago, Engineer said:

Sve je to isto. Moze i genocid, samo nek nije autokratski genocid.

18 hours ago, Budja said:

Mozemo da se pravimo ludi i sluzimo verbalnim trikovima.

Tako kako si napisao, nisu uradili ni SAD ni Nemacka, pa ni sam Izrael koji, je l da, kaze da nije u pitanju genocid.

Ne moze na osnovu izjava suditi o delima.

Bukvalno crva nije ni bilo.

1 Avigdor Liberman raskrinkava IDF I Mossad, tome se nisam nado

6 hours ago, Mel said:

Sve je to isto. Moze i genocid, samo nek nije autokratski genocid.

Ne može. Bar to jasno i glasno kažu Španija, Irska, Švedska, Slovenija... Oni koji ćute su gori. Oni koji podržavaju su još gori. A oni koji to rade su najgori.

1 hour ago, Engineer said:

Ne može. Bar to jasno i glasno kažu Španija, Irska, Švedska, Slovenija... Oni koji ćute su gori. Oni koji podržavaju su još gori. A oni koji to rade su najgori.

Vodece zapadne zemlje daju podrsku, USA, UK, Francuska, Nemacka, Italija. 1 Holandija u kojoj je ICC takodje sramotno. Spancima Ircima i ostalima svaka cast sto su se makar ogradili od toga.

U medjuvremenu, pucanje na one koji cekaju u redu za hranu.

I cinicno demantovanje, dupli pas IDF-GHF, sto je kacio Rodja.

neko reče da je potpuno isto španija i nemačka, amerika

FU04_Cl__bigger.jpg

Current Report

@Currentreport1

Spain officially joins South Africa's genocide case against Israel.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.