Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

Znam šta ogromna većina zemalja i "civilizovanih" i "necivilizovanih" nije uradila. Nije dala blanko podršku Izraelu da izvrši genocid. To je uradila samo Amerika, i možda Nemačka može da se smatra podržavocem.

Ako hoćeš da primeniš tu logiku na sve države i sve masovne zločine, makar u poslednjih 30 godina, onda apsolutno svaka država na svetu i njihovi građani daju podršku ubijanju civila. Mi takođe.

• Replies 9.6k
  • Views 907k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

2 hours ago, Engineer said:

Znam šta ogromna većina zemalja i "civilizovanih" i "necivilizovanih" nije uradila. Nije dala blanko podršku Izraelu da izvrši genocid. To je uradila samo Amerika, i možda Nemačka može da se smatra podržavocem.

Ako hoćeš da primeniš tu logiku na sve države i sve masovne zločine, makar u poslednjih 30 godina, onda apsolutno svaka država na svetu i njihovi građani daju podršku ubijanju civila. Mi takođe.

Mozemo da se pravimo ludi i sluzimo verbalnim trikovima.

Tako kako si napisao, nisu uradili ni SAD ni Nemacka, pa ni sam Izrael koji, je l da, kaze da nije u pitanju genocid.

Ne moze na osnovu izjava suditi o delima.

Pravimo se ludi kad izjednačavamo stav i ponašanje SAD-a i Španije po pitanju Gaze. Ako treba i dalje oko toga da diskutujemo, bolje da ne gubimo vreme

Gs-Tc-Ny1-Xo-AEDPEv.jpg

Allianz Arena sinoć.

To je iz novembra i sa Parka prinčeva.

Edited by vememah

Ovo je od sinoć:

GsTlRt7W4AACHbw?format=jpg&name=large

GsTlvX_aMAAkTHE?format=jpg&name=medium

Edited by vememah

16 hours ago, Engineer said:

Pravimo se ludi kad izjednačavamo stav i ponašanje SAD-a i Španije po pitanju Gaze. Ako treba i dalje oko toga da diskutujemo, bolje da ne gubimo vreme

Nikakve koristi od toga nemaju Palestinci na terenu.

Da, isto kao i od ostalih 190 država na svetu. Pa je tom logikom Švajcarska=Rusija=SAD=Srbija=Kina. Mada za razliku od USA koja šalje oružje i novac Izraelu, Španija šalje humanitarnu pomoć Gazi i trudi se da okupi države koje bi uvele bar nekakve sankcije Izraelu.

Uostalom, ako nas je istorija naučila nečemu, nije sve do države, ima nešto i do pojedinaca. Nekada su dobrovljci išli na drugi kraj kontinenta da se bore protiv fašizma, da se ne bi raširio dalje. A sad sede za tastaturama. Pa kad opet primenimo istu logiku, nema razlike između tebe i maga redneka, podjednaku korist Palestinci na terenu imaju od toga.

20 hours ago, Engineer said:

Sve je to isto. Moze i genocid, samo nek nije autokratski genocid.

18 hours ago, Budja said:

Mozemo da se pravimo ludi i sluzimo verbalnim trikovima.

Tako kako si napisao, nisu uradili ni SAD ni Nemacka, pa ni sam Izrael koji, je l da, kaze da nije u pitanju genocid.

Ne moze na osnovu izjava suditi o delima.

Bukvalno crva nije ni bilo.

1 Avigdor Liberman raskrinkava IDF I Mossad, tome se nisam nado

6 hours ago, Mel said:

Sve je to isto. Moze i genocid, samo nek nije autokratski genocid.

Ne može. Bar to jasno i glasno kažu Španija, Irska, Švedska, Slovenija... Oni koji ćute su gori. Oni koji podržavaju su još gori. A oni koji to rade su najgori.

1 hour ago, Engineer said:

Ne može. Bar to jasno i glasno kažu Španija, Irska, Švedska, Slovenija... Oni koji ćute su gori. Oni koji podržavaju su još gori. A oni koji to rade su najgori.

Vodece zapadne zemlje daju podrsku, USA, UK, Francuska, Nemacka, Italija. 1 Holandija u kojoj je ICC takodje sramotno. Spancima Ircima i ostalima svaka cast sto su se makar ogradili od toga.

U medjuvremenu, pucanje na one koji cekaju u redu za hranu.

I cinicno demantovanje, dupli pas IDF-GHF, sto je kacio Rodja.