Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

25 minutes ago, Zaboravan said:

U BG otkazani Dani Izraelskog filma, zbog pretnji propalestinskih grupa.

Mogao im je neko reći da su Hapoel i Makabi igrali domaće utakmice u Srbiji ali za to valjda trebaju veće mošnice. fantom

Nisam znao da imamo militantne propalestinske grupe u Srbiji gospode

Inace izjava izraelske ambasade prigodno odvratna, posebno u jeku onoga sto sami sprovode: https://www.danas.rs/kultura/odlozeni-dani-izraelskog-filma-u-beogradu/

Edited by Shan Jan

• Replies 9.5k
  • Views 905k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

Koje proseravanje, u Srbiji Izrael ima natrprosečnu podršku na nivou Evrope, a pro-palestinske grupe su otprilike njih petorica iz tri PRL, SKOJ i sličnih grupa.

Mozda je to samo moj bubble ali mislim da u Srbiji postoji velika podrska Palestincima. Medjutim, van neonaci idiota i antivaxx teoreticara zavere koji veruju u cicncarsko-jevrejsku zaveru da se srusi Srbija, slabo nesto vidim da se bilo ko bavi Jevrejima, kamoli da ih otvoreno mrzi il nedajboze progoni.

A ima i ne mali broj ala Lazanski opsednutosti Izraelom kao primerom kako bi Srbija jednog dana bila mocna, samo sto nije.

9 hours ago, Zabalujev said:

Koje proseravanje, u Srbiji Izrael ima natrprosečnu podršku na nivou Evrope, a pro-palestinske grupe su otprilike njih petorica iz tri PRL, SKOJ i sličnih grupa.

Jedno vreme su žene u crnom bile aktivne, praveći proteste protiv okupacije Palestine, idf-a te se solidarisale valjda praveći parole na A0 hameru ali onda neko rekao no-no pa sada tihuju.

9 hours ago, Shan Jan said:

Mozda je to samo moj bubble ali mislim da u Srbiji postoji velika podrska Palestincima. Medjutim, van neonaci idiota i antivaxx teoreticara zavere koji veruju u cicncarsko-jevrejsku zaveru da se srusi Srbija, slabo nesto vidim da se bilo ko bavi Jevrejima, kamoli da ih otvoreno mrzi il nedajboze progoni.

A ima i ne mali broj ala Lazanski opsednutosti Izraelom kao primerom kako bi Srbija jednog dana bila mocna, samo sto nije.

Mislim da Srbi sem studenata ni ne primecuju jos i Gazu na sve ostalo cime se bave, truju ili kako vec ko.

Ono sto nisam znala a sad znam je da su Slovenci vrlo otvoreno i eksplicitno protiv Izraela u ovome, iako su i u NATOu i i EU i gde vec treba. Znala sam za Belgiju, Irce i Spaniju, Slovenci su mi bili skroz promakli.

3 hours ago, Zaboravan said:

Jedno vreme su žene u crnom bile aktivne, praveći proteste protiv okupacije Palestine, idf-a te se solidarisale valjda praveći parole na A0 hameru ali onda neko rekao no-no pa sada tihuju.

Ko je rekao no-no i otkud ti to da tihuju? Ali svakako valja opljunuti jedinu organizaciju u Srbiji koja se bavi pravima Palestinaca vec decenijama.

Edited by Turnbull

4 hours ago, Zaboravan said:

bukvalno jedina ngo u srbiji koja ne tihuje su žene u crnom. 7. oktobra 2023. imale su post 'ovako izgleda bekstvo iz logora' pa bili prozivani za antisemitizam u opštem 'odgovoru izraela se radujemo' sentimentu.

sramam je odnos srpskih antiratnih ngo prema zločinu izraela, ali žene u crnom su izvan toga. hvala im.

Pakao.

5 hours ago, Turnbull said:

Ko je rekao no-no i otkud ti to da tihuju? Ali svakako valja opljunuti jedinu organizaciju u Srbiji koja se bavi pravima Palestinaca vec decenijama.

Slobodno iznesi njihove aktivnosti od 2024/25. lol

4 hours ago, svashtabezneshto said:

bukvalno jedina ngo u srbiji koja ne tihuje su žene u crnom. 7. oktobra 2023. imale su post 'ovako izgleda bekstvo iz logora' pa bili prozivani za antisemitizam u opštem 'odgovoru izraela se radujemo' sentimentu.

sramam je odnos srpskih antiratnih ngo prema zločinu izraela, ali žene u crnom su izvan toga. hvala im.

Ovaj, 2025. je.

Zločini koje se čine su još gore i veće nego 2023.

E sada, puštam ti na volju da sabereš 2 i 2 i zašto su se primile