Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

A dobro, to su jehudo-arabi komunisti.

• Replies 9.8k
  • Views 931.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

Trebalo ih je raseliti jos pre 2 godine. Srecom pa su makar Srbi iz Krajine imali gde da beze, a Palestinci nemaju svoju zemlju pa je ovako.

On 23. 5. 2025. at 10:33, Mel said:

Trebalo ih je raseliti jos pre 2 godine. Srecom pa su makar Srbi iz Krajine imali gde da beze, a Palestinci nemaju svoju zemlju pa je ovako.

Naravno da imaju. Sve ove arapske nacionalisticke i islamisticke zemlje koje se busaju Palestincima u grudi vec dekadama.

Iste one koje su proterale stotine hiljade Jevreja svojevremeno u Izrael.

isuse

Moj poznanik iz Švedske, profa istorije inače, okačio deklaraciju

Spoiler

Faculty and staff in Swedish higher education and research declare their conscientious objection to collaborate with Israeli institutions complicit in illegal occupation, apartheid, genocide, and other violations of international law.

https://uppsaladeclaration.se/?fbclid=IwY2xjawKfsgNleHRuA2FlbQIxMQABHjDBwSusRdIycuf483hs1BbzGz-6e511zurLZ72lnx4g1pPigHdfO9kbzDXO_aem_nLNihUGhT17BPyB41fqBnQ

"Dabogda vam kuće izgorile" Jeruzalem, stari grad, danas

On 25. 5. 2025. at 14:58, Gavran said:

Bilo je vec i vreme da se Olmert i ekipa oglase. Bibija i drustvo treba prosto streljati - Caucesku scenario. Oni ne razumeju drugaciji rezik.

On 24. 5. 2025. at 13:18, Anduril said:

Naravno da imaju. Sve ove arapske nacionalisticke i islamisticke zemlje koje se busaju Palestincima u grudi vec dekadama.

Iste one koje su proterale stotine hiljade Jevreja svojevremeno u Izrael.

Jbg kad nisu bile na evropskom nivou razvoja pa da proteruju Jevreje uz pratece hemijsko termodinamicke tehnologije?

...

Ne znam, ja nisam ubedjena, mislim da jos jedno 5 godina treba dobro raspraviti jel ovo genocid, ali samo najedukovaniji skolarsi da ucestvuju jer ipak ne moze to pitanje sem ako imas PhD iz medjunarodnog prava i 20 godina iskustva u ICCju, UNu i da si predavac na Kembridzu.

Pocinjem cak da mislim i da je zapad mozda eventualno moralno bankrotirao, sto je onako jako bitno pitanje.

Cak se plasim i da je demokratija odjednom dzapardajzd jer mi nije janso da li je vise gradjana najnaprednijeg sveta za podrsku cistom genocidu, ili ih je vise protiv genocida ali ih o uzasa niko ne ferma 2% ko da u nekom Iranu zive.

U BG otkazani Dani Izraelskog filma, zbog pretnji propalestinskih grupa.

Mogao im je neko reći da su Hapoel i Makabi igrali domaće utakmice u Srbiji ali za to valjda trebaju veće mošnice. fantom