Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

Bravo, za prvih 30 god postojanja Hizbale kao najveci greh si im nasao ubijanje americkih I francuskih vojnika godinu dana nakon Sabra & Satile koju si I izveli njihovi favoriti. 

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

27 minutes ago, dillinger said:

Bravo, za prvih 30 god postojanja Hizbale kao najveci greh si im nasao ubijanje americkih I francuskih vojnika godinu dana nakon Sabra & Satile koju si I izveli njihovi favoriti. 

a bilo je nekih vecih i manjih grehova kazes? ja ih nisam pominjao

Atentati u Parizu 1985.- 1986. (Ibrahim Aqil)

6 minutes ago, borris_ said:

Atentati u Parizu 1985.- 1986. (Ibrahim Aqil)

i za njim se place svuda

Lako ćemo mi za Hezbolah. Mene plaši jedna druga stvar, a to je direktni napad na Iran. To bi bila enormna eskalacija.

Jared Kushner je to sažeo u dve rečenice:

This is significant because Iran is now fully exposed. The reason why their nuclear facilities have not been destroyed, despite weak air defense systems, is because Hezbollah has been a loaded gun pointed at Israel. Iran spent the last forty years building this capability as its deterrent.

Sada je Hezbolah obezglavljen i najverovatnije će se ići na njegovu dalju eliminaciju ili totalno onesposobljavanje.

Kada završe posao sa Hezbolahom i Hamasom u zadovoljavajućoj meri krenuće u sukob sa Iranom. To je bio neophodan uslov.

Bilo koja opcija da pobedi u Americi na predsedničkim izborima ići će se na ovu varijantu.

Edited by Lord Protector

12 minutes ago, Lord Protector said:

Bilo koja opcija da pobedi u Americi na predsedničkim izborima ići će se na ovu varijantu.

jer nece biti druge sanse

2 hours ago, roux senyurt said:

nisi jedini u svojoj tuzi.

venac na grob ce mu poslati i porodice srba ubijenih u bosni od strane nasralinih dobrovoljaca koje je razdragano slao da se bore na strani bosanskih muslimana. 

Poslaće i na grobove Medlin Olbrajt, Ričarda Holbruka, Veslija Klarka, Mortona Abramowitza, Jamesa Rubina, Sandy Bergera.

Mnoge grobove treba oplakati.

20 minutes ago, Lord Protector said:

Lako ćemo mi za Hezbolah. Mene plaši jedna druga stvar, a to je direktni napad na Iran. To bi bila enormna eskalacija.

Jared Kushner je to sažeo u dve rečenice:

Sada je Hezbolah obezglavljen i najverovatnije će se ići na njegovu dalju eliminaciju ili totalno onesposobljavanje.

Kada završe posao sa Hezbolahom i Hamasom u zadovoljavajućoj meri krenuće u sukob sa Iranom. To je bio neophodan uslov.

Ne bih ja baš totalno otpisivao hezvolah. 

Jesu obezglavljeni ali mogu još biti ozbiljan problem Izraelu. 

1 hour ago, Lord Protector said:

i meni se tako cini. kusnerova obzervacija je tacna. iran je u ozbiljnom problemu i taj problem je ogoljen neuspelim napadom na izrael u aprilu. ne samo da im je vazdusna odbrana prastara i nedovoljna da brani toliku zemlju, nego imaju i problem sa malim brojem lansirnih stanica. imaja milion raketa, ali dzaba im kada mogu da posalju 300 na dan koje bi izrael, amerikanci, saudijci i jordanci verovatno poskidali pre nego sto stignu do izraela. zbog toga a i zbog rastuceg nezadovoljstva u zemlji, osim pretnji, nije bilo nikakvog vojnog odgovora na ubistvo hanije u teheranu.

najvecu pretnju izraelu do sada je predstavljala hizbala najvise zbog fizicke blizine izraelu, ali sve dok se ne vidi u kakvom je stanju hizbala posle ovih napada izraela, ne verujem da je napad na iran izvestan u narednim danima osim u slucaju da iran napadne prvi. u tom slucaju izrael ce verovatno pokusati da pogodi iranski nuklearni program i naftnu industriju.

evo, posle nekoliko raketa ispaljenih iz jemena, izrael je danas avionima napao hute, malo kao kazna za rakete, malo kao poruka iranu, preko 2000 km u jednom pravcu slicno distanci izrael- iran

Samo da iskoristim priliku da se ovim putem poserem na sve koji ili tuguju za Nasralom ili slave njegovu smrt, a pritom ignorisu da je tim udarom sravnjeno 6 stambenih zgrada 

9 hours ago, dillinger said:

Neka im je vecna slava.

E jebi ga sad.

"rat bi bio milost bogova kada bi u njemu ginuli samo profesionalci"  Zak Prever

Edited by Caligula

1 hour ago, roux senyurt said:

problem je ogoljen neuspelim napadom na izrael u aprilu.

Napadom, nepravednim i ničim izazvanim. Evo čak ni NYT nije siguran da li je bombardovati ambasade u redu.

1 hour ago, roux senyurt said:

ne verujem da je napad na iran izvestan u narednim danima osim u slucaju da iran napadne prvi.

Jer poznato je da se Izrael samo brani. Uvek i svuda.

10 minutes ago, Fins fleet said:

Samo da iskoristim priliku da se ovim putem poserem na sve koji ili tuguju za Nasralom ili slave njegovu smrt, a pritom ignorisu da je tim udarom sravnjeno 6 stambenih zgrada 

Ja sam shvatio da su to poslovne zgrade Hezbolaha...da im je to sediste...?

5 hours ago, roux senyurt said:

posebno su zalosne porodice dvanaestoro poginule dece druza iz sela madj el sams na severu izraela, ubijene od strane te tzv "organizacije" 27. 7. ove godine

Je l ovo lapsus, ili si stvarno pripojio Golan Heights Siriji?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.