Jump to content

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Featured Replies

Mediji pišu o USA-FRA planu za primirje u Libanu, a Bibi demantuje, odjavio ih. Eh sad da li kupuje vrijeme za još koji dan mlataranja ili je stvarno odjebao ekipu sa Zapada. Kamala je sad nemoćna? Njeni su na vlasti.

• Replies 9.5k
  • Views 896.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

10 hours ago, braca said:

Sta znam, moze Bajden da lupi sankcije Bibiju kako to obicno cine u drugacijm situacijama i tako pomogne Kamali.

U cemu je problem?

Da, kako da ne, kao senilni Bajden, ne poznaje Bibija.

Igrarija da se Bajdenara i Hraisova pokazu manje pro-izraelski nego sto jesu a da se nista ne promeni. Mozda ne izgube svih sto hiljada glasova u Micigenu.

atentat na hasana nasralu. pogodjen je podzemni komandni centar hizbala u bejrutu. napad se desio dok je bibi govorio u un. znali su gde je nasrala i znali su sta ce raditi tog trenutka (gledace bibijev govor u komandnoj sobi sa ostatkom svojih oficira)

za sada arapski mediji javljaju da atentat nije uspeo, ali obzirom da se radi o objektu duboko ispod zemlje trebace malo vremena dok ne saznamo istinu

Bibi pricao u praznoj sali. Ovo se polako pretvara u Izreal, US i minioni vs ostatak sveta.

2 hours ago, Budja said:

Igrarija da se Bajdenara i Hraisova pokazu manje pro-izraelski nego sto jesu a da se nista ne promeni. Mozda ne izgube svih sto hiljada glasova u Micigenu.

Da. Mislim da je GK aludirao na to.

Izgleda da je stvarno ubijen ali da ga nisu našli ispod ruševina

Izraelci tvrdi da jeste i da su sveukupno uspeli da ubiju dvadesetak glavnih.

Edited by vememah

Jeste eliminisan.

I hezbolah je potvrdio. 

Hezbollah potvrdio

Šta god ko da misli o dešavanjima na Bliskom istoku, Izraelcima se mora odati priznanje za način na koji su obaveštajno razmontirali Hezbolah za dva meseca. Od priča o zajebanom Hezbolahu koji će da napravi silne probleme Izraelu do likvidiranog praktično celog višeg rukovodstva Hezbolaha sa sve Nasrallahom, a da nikom bitnom u Izraelu nije dlaka sa glave zafalila, sa sve eksplozivnim pejdžerima i ostalim zanimljivostima. Na sve to su ubili i vođu Hamasa Hanijea u sred Irana, a i ostale u dobroj meri počistili. Stvarno impresivno, sve to u godinu dana od 7. oktobra prošle godine.