Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

On 17. 10. 2023. at 21:33, Eleniko said:

sutra kada budu stradali jevreji po evropi biće opet kriv islamski fundamentalizam.

Ovaj, da - sutra ako budu stradali random Jevreji po Evropi, biće krivi islamski fundametalisti.

Edited by zorglub

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

Biće, isto kao što se zna krivac kada stradaju random Arapi u Izraelu.

• Popular Post

Ministar spoljnih poslova Izraela najavio da će do kraja rata uz nestanak Hamasa iz Gaze doći i do smanjenja teritorije Gaze.

Izraelski javni servis navodno objavio da je sve spremno za invaziju.

Londonski Tajms piše da je Bajden dao podršku za invaziju.

Rulja zapalila i srušila sinagogu u Tunisu.

Više stotina američkih Jevreja, uključujući i neke sveštenike, pohapšeno u Vašingtonu pošto su napravili protest oko Kapitola i u njemu tražeći prekid vatre i isporuku humanitarne pomoći Palestincima.

U Milanu neki lik napao Unicefovu ekipu koja je skupljala pare za pomoć Palestincima u Gazi rečima "izgovoriš li još jednom Palestina, ubiću te".

U Tel Avivu nikao mural Bajdena kao Kapetana Amerike koji spasava Izraelce.

Edited by vememah

U Jordanu masa pokušava da upadne u američku ambasadu.

Al ga je opravio Bajden, svaka mu cast.

A ljudi i dalje misle da je njemu nesto kao zao, da ima savest i osecaj za bazicni ljudski moral.

Sve na stranu, ali koliko je samo glup i nesposoban. Ovo cak nije ni u interesu Izraela, niti bilo koga na planeti Zemlji.

5 minutes ago, Meazza said:

A ljudi i dalje misle da je njemu nesto kao zao

Manje-više za ljude, the Economist ("journal that speaks for the British millionaires") approves.:nobles:

Izraelci prave poljsku vojnu bolnicu na severu, a ministar odbrane izjavio da vojska mora da se spremi za borbu, jer je Hezbolah 10x jači od Hamasa.

25 minutes ago, Meazza said:

Al ga je opravio Bajden, svaka mu cast.

A ljudi i dalje misle da je njemu nesto kao zao, da ima savest i osecaj za bazicni ljudski moral.

Sve na stranu, ali koliko je samo glup i nesposoban. Ovo cak nije ni u interesu Izraela, niti bilo koga na planeti Zemlji.

Pa je l reko pre samo 20 dana u Njojurku

“Because even where we have some differences, my commitment to Israel, as you know, is ironclad. I think without Israel, there’s not a Jew in the world who’s secure. I think Israel is essential,”

:fantom:

Problem je sto je ovo najgora moguca odluka za sam Izrael. Ulaze u nepobediv rat koji ce da stvori jos pet Hamasa, a i za ovaj sad Hamas su krivi sto je uopste nastao i ovoliko narastao.

Ma naravno. Lose po Izrael, lose po sami americki interes na ME I globalno.

Blinkenova inicijativa od pre par dana je zaista obecavala, a ovo sad...

Mislim licno sam malo iznenadjen, ocekivao sam realisticniji pristup, tj uveren sam da bi pre svih Obama pa cak I 1 Trump uprkos svima znanom saveznistvu, AIPACu I svemu ostalom, ozbiljno zavrnuli ruke ovim usijanim glavama I deeskalirali situaciju.

Tupavo je npr to da u ovakvom momentu ides na to da zrtvujes I 1 Tursku koja ti je realno trenutno triput vaznija od Izraela.

Putin wins.

Edited by dillinger

Izbori su u USA iduće godine, mora cvetati ljubav sa Izraelom (makar to koštalo i sam Izrael*, ali to je druga priča).

*Bez sumnje je isti pun ljudi kojima je odavno pun q. i Nuttin' Yahoo-a i ostalih sličnih ekstremista.

Dobro, Izrael zapravo gubi svakako samo sa eskalacijom puno brze. Gubi jer je Hamas udario u srz, tj srusio ideju o bezbednom Izraelu za sve jevrejske doseljenike narocito one buduce. 

Mozda svesni toga idu na sve Ili nista ne bi li eliminisali Iran jednom za svagda. A sa arapskim despotijama ce se kao po obicaju vec nagoditi. I tu I Vasington ima delom svoj interes nevezano za Izrael.

Naravno, drzim da je to losa racunica.

1 hour ago, dillinger said:

Tupavo je npr to da u ovakvom momentu ides na to da zrtvujes I 1 Tursku koja ti je realno trenutno triput vaznija od Izraela.

Kako bi situacija kojoj se nažalost izgleda stvari kreću dovela do "žrtvovanja" Turske?

4 hours ago, zorglub said:

Kako bi situacija kojoj se nažalost izgleda stvari kreću dovela do "žrtvovanja" Turske?

Tako sto nece mirno gledati sta se desava. S obzirom na desavanja i zategnute odnose proteklih godina, Erdoganu malo fali a snazan NATO member a regionalni igrac tu gdje jeste im je super vazan.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.