Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted

u krajnjoj liniji nije najbitnije čija je bomba ako je izrael izvršio svaku vrstu pripreme za zločin, izjednačio sve ciljeve i napravio ih vojnim, proglasio da nije bitna preciznost nego učinak uništenja i to već potvrdio u praksi gaze gađanjem humanitarnih ciljeva /UNRWA/.

vrlo bi se rado za domaću upotrebu potpisali i na ovu raketu/bombu da ne postoji strah od promene percepcije koju su kreirali da su hamas životinje a oni nedužni jevreji  i uticaja na podršku koju imaju tamo gde je bitno.

Posted
9 minutes ago, Eleniko said:

u krajnjoj liniji nije najbitnije čija je bomba ako je izrael izvršio svaku vrstu pripreme za zločin, izjednačio sve ciljeve i napravio ih vojnim, proglasio da nije bitna preciznost nego učinak uništenja i to već potvrdio u praksi gaze gađanjem humanitarnih ciljeva /UNRWA/.

I ja sam tako neshto razmishljala, nije bash nebitno chija je bomba, ali tone bombi su vec pale za koje se zna chije su...

Posted
39 minutes ago, Eleniko said:

mogu da ih menjaju do prekosutra. jasno je na koga se misli kada se kaže, kad je izrael krivac onda se piše ovako. da je neko drugi stajalo bi ime i prezime.

There’s no excuse for the deaths of people seeking care and those who treated them. 
International law is clear: Innocent civilians must be protected & have access to humanitarian aid.

20231018_094654.jpg

• +1 3
  • Hvala 4
Posted

Nekoliko današnjih snimaka sa lica mesta:

Spoiler

Izraelski navodni prisluškivani snimak Hamasovaca kako diskutuju o tome da raketa nije izraelska:

Spoiler

• Hvala 3
Posted

Biden upravo sletio, dočekali ga Bibi i precednik.

Na dnevnom svjetlu ovo doista ne izgleda kao aviobomba, što su se vjerojatno jučer prije polijetanja kleli Bidenu.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Roger Sanchez said:

Biden upravo sletio, dočekali ga Bibi i precednik.

Na dnevnom svjetlu ovo doista ne izgleda kao aviobomba, što su se vjerojatno jučer prije polijetanja kleli Bidenu.

dzoov avion bi napravio u turn sinoc da mu izraelci nisu dostavili sve sto imaju o tom dogadjaju

• Haha 1
Posted (edited)

Jedan niz sa detaljnim komentarom novih informacija, lik misli da je broj žrtava preuveličan i da šteta više odgovara Hamasovim (manjim) nego izraelskim (većim) raketama.

Spoiler

Nastavlja se, ko neće da otvara tviter, može pročitati ovde:

https://threadreaderapp.com/thread/1714535497958334678.html

Edited by vememah
  • +1 1
  • -1 1
Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

dzoov avion bi napravio u turn sinoc da mu izraelci nisu dostavili sve sto imaju o tom dogadjaju

U kom svetu ti zivis...

• +1 4
Posted

Pa i ako nije izraelska raketa. 

Ne bi se ispaljiva ta raketa da nije izrael raketirao gazu. 

• -1 5
Posted

Po dnevnim snimcima izgleda bas kao da je pao neki otpadak. Plus po ovome 500 poginulih mi deluje bas previse. Ali ja se u sve to razumem kao Grcic u elektroprivredu…

• +1 2
Posted
3 minutes ago, roux senyurt said:

bez svake sumnje, kao i uvek do sada

• Haha 1
Posted
14 minutes ago, roux senyurt said:

Ko je tu kome gazda, pitanje je.

• +1 2
Posted
6 minutes ago, Indy said:

Ko je tu kome gazda, pitanje je.

Spoiler

Ja to da napishem pa da se oprostim od foruma...

Posted

kaze dzo mi smo sa vama, delimo iste vrednosti, ali pazite sta radite svet gleda i tice se i nas @Indy

• Create New...