namenski Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Priznajem samo ako na mestu Stefana bude stajao vucic visok najmanje 20 metara u prirodnoj velicini.
roksi Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 (edited) 11 hours ago, prima said: simpatican cikica mnogo hvala za ovo! murcutt je izuzetan arhitekta i ziva legenda downunder (naravno i internacionalno) i bas strastveno veruje u ono cime se bavi. kao i juhani pallaasma kojeg pominje s razlogom u superlativu (ako nadjem njegovo [j.p.] predavanje na jutjubu koje sam preslusala pre koju godinu i koje je izuzetno, kacim). jedino se nisam slozila s njegovom jakom kritikom postmodernizma. Edited March 8, 2019 by roksi
roksi Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 ^jeste, sada sam malo podrbnije proverila, to je to predavanje. meni je hajlajt segment koji pocinje od 29.43 pa na dalje.
porucnik vasic Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 8 hours ago, roksi said: mislim da je to ovo predavanje: Упознао сам овог деду. Ивица Млађеновић на стероидима. Какве приче он има...
roksi Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 1 hour ago, porucnik vasic said: Упознао сам овог деду. Ивица Млађеновић на стероидима. Какве приче он има... kakav intelekt!
porucnik vasic Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 39 minutes ago, roksi said: kakav intelekt! Смејали смо се цело вече за вечером. Политика Прицкера виђена изнутра је нешто специјално...
roksi Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 1 hour ago, porucnik vasic said: Смејали смо се цело вече за вечером. Политика Прицкера виђена изнутра је нешто специјално... do tell ako sme;)
porucnik vasic Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 On 8.3.2019. at 17:21, roksi said: do tell ako sme;) Написаћу обавезно. Ових дана сам малко заузет али обавезно пишем...
roksi Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 7 hours ago, porucnik vasic said: Написаћу обавезно. Ових дана сам малко заузет али обавезно пишем... thx! kad god stignes, bice zanimljivo cuti:)
nezvanova Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 grand prix beogradskog salona arhitekture... kuca u radanovicima, arhitekte andjela karabasevic i vladimir sudzum (tim koji je osvojio drugu nagradu na konkursu za resenje djindjicevog spomenika, a koje je meni bilo mnogo bolje od mrdjanovog i biljaninog resenja) https://www.archdaily.com/902079/summer-houses-akvs-architecture
namenski Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 @Singer Evo resenja, sopstveni BnV i nakrivi kapu... Vodu mozes sam da biras, nije bas nekretnina…
porucnik vasic Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 On 28.3.2019. at 9:56, nezvanova said: grand prix beogradskog salona arhitekture... kuca u radanovicima, arhitekte andjela karabasevic i vladimir sudzum (tim koji je osvojio drugu nagradu na konkursu za resenje djindjicevog spomenika, a koje je meni bilo mnogo bolje od mrdjanovog i biljaninog resenja) https://www.archdaily.com/902079/summer-houses-akvs-architecture Није лоше, можда мало конзервативно, али сасвим ок.
Recommended Posts