Jump to content
IGNORED

Arhitektura

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Svedjanka :wub:

oko 130000 EUR kljuc u ruke  :sleep:

dižem za jednu vrlo prosečnu "francuskinju"

kucasolo_zpsfc199599.jpg

Posted

Ne znam kako ovo da napisem a da ne ispadnem grub ali Istra je u to vreme Italija.

Jos jedna zanimljivost iz 1000 zasto, 1000 zato.

Znam da su Istru ćapili od Austrougarske i sa njom dobili i lokalno slovensko stanovništvo. To ne menja činjenicu da po ovom planu nestaje severni i srednji Jadran. Ne znam kako bi takav scenario mogao biti povoljan po nas. 

Posted

Pitam se, zasto ove reze na vratima stoje sa spoljne strane?

Posted

umro đorđe gec, jbt dizajnirao je pola ugostitelja

najpoznatiji je po reprezentativnim javnim enterijerima poput kluba The Tube, restorana Langouste, restorana Šeher, disko bara Mladost, Brankow bara, restorana Public Dine & Wine, kluba Ludost, restorana Radost, rekonstrukciji hola Muzeja istorije Jugoslavije, splava Lasta, sladoledžinice Moritz Eis....

Posted

K2S Architects + brodogradjevinci, Helsinki, crkva, drvo.

004R_zpsf9867b8c.jpg

002_zps1afff38d.jpg

Posted

ahah, ovi se spremaju za globalno otopljavanje... bunker!

Posted

mislim da sam bio u nekoj slicnoj crkvi koju je radio neki skandinavac no moram se setiti gde, boston maybe?

Posted (edited)

babel_saopaolo_brazil.jpg

babel, sao paulo, brazil

Edited by roksi
Posted (edited)

kowloon walled city, hong kong

Kowloon_037.jpg

Edited by yolo
Posted (edited)

nisam imao pojma gde da okačim ovaj bezukus. gajba mila đuraškovića. kakva tuga, ovom babiću zabraniti da uradi bilo šta više u životu.

http://www.lisa.rs/moj-stan/inspiracija/12263-kuca-o-kojoj-prica-cela-srbija-pogledajte-enterijere-vile-djuraskovic.html

http://www.telegraf.rs/jetset/1297828-vozac-posluga-i-maseri-pogledajte-luksuznu-vilu-u-kojoj-zivi-devojka-cecinog-sina-video

Edited by Ravanelli
Posted

Stala sam kod rezedo kuhinje... ja obozavam tu boju za kuhinju a lik je uspeo da izgleda gadno, kao neka zvaka... i zasto ima ovoliko vrata?!

Posted

ali, ali, ali... imala sam neku dobru predstavu o baboviću, znam mu i kuću koju je projektovao za sebe, ali gle sad ovaj enterijer zvani Lajsna!