Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, igoraki said:

Teško da ću promeniti mišljenje sad sa više od 50, kad nisam do sad...meni ne smeta što nisu nastavili da sviraju thrash, smeta mi što su Load i Reload, po mom skromnom mišljenju loši i dosadni albumi, probao sam više puta, ne ide i ne ide, jebiga. Ništa bolje ni ovo što su izdavali zadnjih godina, pustio nekoliko puta, ništa me nije vuklo da slušam dalje, pa što bih se mučio pored toliko dobre muzike sa Metalicom, samo zato što sam voleo nešto što su svirali pre 40 ili koliko već godina.

Load i ReLoad je trebalo da budu izmiksovani u jedan album, mnoge pesme sa njih nisu morale na albume, nego su mogle na neku kompilaciju.

Meni je St. Anger poslednji baš dobar album, zaista ga volim. Posle toga su krenuli u thrash revival i počeli da izbacuju izuzetno dosadne albume sa lošim zvukom (loudness war u punom sjaju).

Posted
1 hour ago, napadaj said:

Meni je St. Anger poslednji baš dobar album, zaista ga volim. Posle toga su krenuli u thrash revival i počeli da izbacuju izuzetno dosadne albume sa lošim zvukom (loudness war u punom sjaju).

fren tik tik tik tik tak tak? you sure? :D

Salim se, o ukusima ne treba kazu. Ako me nesto manje inspirise od post 89' metalike to je sigurno no Jason Metallica.

I will give you this thou... volim ponekad da cujem

Posted (edited)

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Ipak je bolji original, i to live from Barcelona

1:22 :ziga:

Svaka čast liku ako je prošao bez slomljene ruke ili noge posle ovog skoka sa zvučnika.

Edited by BlackGeorge
Posted

Najbolji death metal ove godine:

Posted

Jebeno savršenstvo melodičnog death metala.

Posted

Na današnji dan pre 20 godina:

Metallica+ticket.bmp

• +1 1
  • Wub 1