Valk Posted April 23 Posted April 23 Kad mi je sin prvi put rekao u kolima "pusti onog čiku što NE vrišti" - znala sam da Dikinsona treba da zameni Di'Anno. Killers indeed 2 3
Nikodije Posted April 23 Posted April 23 (edited) 16 hours ago, BlackGeorge said: bio sam u subotu na svirci rapid force-a i jos par bendova u domu omladine, nije bilo 100 ljudi. kole stari sa stilom. brada mu je seda, ali i dalje przi Edited April 23 by Nikodije 1
ragasto Posted April 23 Posted April 23 A, to je onaj Big 4 festival. Šteta za slabu posećenost, ali to su bendovi koji nisu ni postojali poslednjih 20+ godina, nažalost. Za razliku od Bombardera, npr. Haj'mo braćo Bugari! 1
Kreator Posted April 23 Posted April 23 Ovo je definitivno poslednji koncert posle kojeg možemo da kažemo RIP za kosu Kerija Kinga. Da je u to vreme poznavao Ostoju Mijailovića možda bi bilo spasa, ovako .... the end. 1
Kreator Posted April 24 Posted April 24 Bolesno dobra pesma. Kakva režija spota, stvarno fantastično. Kakav mix Judas Prista, Ramštajna ..., zatim sjajnih gitarskih rifova i solaža (opet mi je žao što ode Jeff Loomis jbg) i Alisini sjajni death vokali. Savršenstvo melodičnog death metala.
napadaj Posted April 24 Posted April 24 3 minutes ago, BlackGeorge said: Savršenstvo melodičnog death metala. Probaj ove stvari: 1
Kreator Posted April 24 Posted April 24 (edited) Vrlo dobar Dark... Smetaju mi malo klavijature, ali dobro. Edited April 24 by BlackGeorge
Kreator Posted April 24 Posted April 24 Dobar bend ali mi se ne sviđa boja glasa pevača (mislim prevashodno na čiste vokale).
Kreator Posted April 24 Posted April 24 5 minutes ago, napadaj said: Na ranijim albumima ih ima manje Ne sviđa mi se pesma, ali uopšte. Vraćaj te klavijature
Kreator Posted April 24 Posted April 24 (edited) Kako li će se ovaj mladić Joey Concepcion uklopiti umesto Jeff-a u Arch Enemy da mi je znati ... Po faci bih procenio da je neki dobrica i da neće praviti problema te da će da sluša starije. Edited April 24 by BlackGeorge
napadaj Posted April 25 Posted April 25 (edited) 10 hours ago, BlackGeorge said: Ne sviđa mi se pesma, ali uopšte. Vraćaj te klavijature I posumnjao sam da se nećemo baš naći, čim voliš taj kasniji Arch Enemy. Nego, danas na meniju najbolji bend za ovih prostora: PREDSTAVA VAM NIJE ZA KURAC UA REŽISER, JEBO TE GLUMAC RADNJA POŠTENO NERVIRA NE APLAUDIRAM! Edited April 25 by napadaj 1
Recommended Posts