Kreator Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Opa sjajno! idemo dalje: Klinci slušajte šta se cepalo pre više od 20 godina. 1
Filozof manijak Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Sećam se emisije na MTV-u o hard muzici koju je vodio onaj bivši nekarakteristični rukometaš, Štefan Krečmar. Tamo sam prvi put video i čuo za Clawfinger. Na kraju sam i kupio kasetu kod Audio Živane Ovo je prva njihova pesma koju sam čuo (pretpostavljam i najkomercijalnija):sa istog albuma Use your brain. Tada mi se prvi put dopao taj neki mix mjetal muzike i rep vokala. 1
Kreator Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 (edited) Clawfinger - red hot chili pappers na federima., odnosno kako bi oni zvučali da piče metal. Edited December 22, 2022 by BlackGeorge
Filozof manijak Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Beš mi sve, za mene su devedesete najbolji period u svetskoj muzici. 2 1
igoraki Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 sad kad ste udarili po nostalgiji, evo i moj skromni doprinos 1
Ratamahatta Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 (edited) 13 hours ago, Filozof manijak said: Sećam se emisije na MTV-u o hard muzici koju je vodio onaj bivši nekarakteristični rukometaš, Štefan Krečmar. Tamo sam prvi put video i čuo za Clawfinger. Na kraju sam i kupio kasetu kod Audio Živane Ovo je prva njihova pesma koju sam čuo (pretpostavljam i najkomercijalnija):sa istog albuma Use your brain. Tada mi se prvi put dopao taj neki mix mjetal muzike i rep vokala. Nigger i Two Sides kidaju, pogotovo refren ove druge Podseca me i Prodigy - Spitfire na taj vajb Ovo mi bio omiljeni bend u osnovnoj Nisu mi nikad do kraja bili jasni hejteri nu metala, odlicno se blenduju mjetal, rok, rep i fank Edited December 23, 2022 by Plajvi
igoraki Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 evo malo za podizanje prazničnog raspoloženja
Kreator Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Ova pesma sa istoimenog albuma iz 1989 godine baš ima veoma mračnu konotaciju. Jedan od najmračnijih momenata u istoriji američkih ratovanja. Neko je ubacio lyrics i sekvence rata u Vijatnamu, konkretno baš to o čemu se peva - narandžastom agensu. Agent Orange - A Fire that doesn't burn. Inače ko nije znao, članovi nemačkog Speed-Thrash benda Sodom su bili rudari pre nego što su počeli da se bave muzikom. Jedan od mojih omiljenih Metal bendova tokom mog odrastanja.
Kreator Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Mnogo je godina prošlo .... ali ja i dalje ne smem Slayer da pustim u autu. Mislim da bih poginuo. Uvek me lupa neki adrenalin, nema vožnje auta sa Slejerom, jbg... Pogotovo sada kada sam uzeo ovu Insigniu mrcinu od 160 konja. Slayer - uvek su mi bili najbolji, najenergičniji metal bend. Kakva lavina žestoke energije u ovih 7 minuta. Vrhunski spojena ova dva mega hita. Majstori ostaju majstori.
Kreator Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 (edited) On 20.1.2023. at 1:08, Sludge Factory said: Hmmm, deluju mi nekako umorno. Kao da im je dosta svega .... samo ne para. Mora to energićnije, jače. Recimo ovako : Ili ovako : Edited January 28, 2023 by BlackGeorge
Recommended Posts