Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Opa sjajno!  idemo dalje:

Klinci slušajte šta se cepalo pre više od 20 godina. 

• +1 1
Posted

Sećam se emisije na MTV-u o hard muzici koju je vodio onaj bivši nekarakteristični rukometaš, Štefan Krečmar. Tamo sam prvi put video i čuo za Clawfinger. Na kraju sam i kupio kasetu kod Audio Živane :D

Ovo je prva njihova pesma koju sam čuo (pretpostavljam i najkomercijalnija):sa istog albuma Use your brain. Tada mi se prvi put dopao taj neki mix mjetal muzike i rep vokala.

• +1 1
Posted (edited)

Clawfinger - red hot chili pappers na federima., odnosno kako bi oni zvučali da piče metal. :cool:

Edited by BlackGeorge
Posted

Beš mi sve, za mene su devedesete najbolji period u svetskoj muzici.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

sad kad ste udarili po nostalgiji, evo i moj skromni doprinos

• +1 1
Posted (edited)
13 hours ago, Filozof manijak said:

Sećam se emisije na MTV-u o hard muzici koju je vodio onaj bivši nekarakteristični rukometaš, Štefan Krečmar. Tamo sam prvi put video i čuo za Clawfinger. Na kraju sam i kupio kasetu kod Audio Živane :D

Ovo je prva njihova pesma koju sam čuo (pretpostavljam i najkomercijalnija):sa istog albuma Use your brain. Tada mi se prvi put dopao taj neki mix mjetal muzike i rep vokala.

Nigger i Two Sides kidaju, pogotovo refren ove druge 

Podseca me i Prodigy - Spitfire na taj vajb 

Ovo mi bio omiljeni bend u osnovnoj :D Nisu mi nikad do kraja bili jasni hejteri nu metala, odlicno se blenduju mjetal, rok, rep i fank 

Edited by Plajvi
Posted

evo malo za podizanje prazničnog raspoloženja

Posted

Ova pesma sa istoimenog albuma iz 1989 godine baš ima veoma mračnu konotaciju. Jedan od najmračnijih momenata u istoriji američkih ratovanja. Neko je ubacio lyrics i sekvence rata u Vijatnamu, konkretno baš to o čemu se peva - narandžastom agensu.

Agent Orange  - A Fire that doesn't burn.

Inače ko nije znao, članovi nemačkog Speed-Thrash benda Sodom su bili rudari pre nego što su počeli da se bave muzikom. Jedan od mojih omiljenih Metal bendova tokom mog odrastanja.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mnogo je godina prošlo .... ali ja i dalje ne smem Slayer da pustim u autu. Mislim da bih poginuo. Uvek me lupa neki adrenalin, nema vožnje auta sa Slejerom, jbg... Pogotovo sada kada sam uzeo ovu Insigniu mrcinu od 160 konja.

Slayer - uvek su mi bili najbolji, najenergičniji metal bend. Kakva lavina žestoke energije u ovih 7 minuta. Vrhunski spojena ova dva mega hita. Majstori ostaju majstori.

Posted (edited)
On 20.1.2023. at 1:08, Sludge Factory said:

Hmmm, deluju mi nekako umorno. Kao da im je dosta svega .... samo ne para.

Mora to energićnije, jače. Recimo ovako :

Ili ovako :

Edited by BlackGeorge