Kreator Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Koji su to bili talenti za svirku vidi se već u njihovim prvim koncertima 1983.g. kada su Jeff i Kerry imali po 19 godina a Dave samo 18. 3
autsajder Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Neki bendovi pokušavaju da koriguju tehničku manjkavost zapisa iz osamdesetih i ranih devedesetih ponovnim snimanjem savremenom studijskom tehnologijom, ali ja nisam pristalica tog smjera djelovanja. Dobar remaster originala može fino da popravi stvar, a da muzika sačuva duh. Ovdje je original je i dalje vr', a ovaj novi snimak samo pokazuje da tehnički preciznije tandrljaju kao matorci u sporijem tempu. Sepultura je objavila dobre remastere ona svoja tri ključna albuma, ne znam za one od prije Arise, a Slejeru su vrhunski sredili Reign in Blood prije nekoliko godina.
Sludge Factory Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 Opa! Bogami, zive oni drugu mlados', alal im!
Nikodije Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 On 17.11.2022. at 19:19, autsajder said: Neki bendovi pokušavaju da koriguju tehničku manjkavost zapisa iz osamdesetih i ranih devedesetih ponovnim snimanjem savremenom studijskom tehnologijom, ali ja nisam pristalica tog smjera djelovanja. Dobar remaster originala može fino da popravi stvar, a da muzika sačuva duh. Ovdje je original je i dalje vr', a ovaj novi snimak samo pokazuje da tehnički preciznije tandrljaju kao matorci u sporijem tempu. Sepultura je objavila dobre remastere ona svoja tri ključna albuma, ne znam za one od prije Arise, a Slejeru su vrhunski sredili Reign in Blood prije nekoliko godina. No place for disgrace je meni najbolji treš album ikad. A i ostali albumi Flotsama iz 80ih bi mi ušli u top10 1
Sludge Factory Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 2 hours ago, napadaj said: Na ripit celo popodne! 2
autsajder Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 Ovo zvuči kao oni kaveri od Dajmond heda od prije 25 godina samo u pojačanoj snappy-happy produkciji. Baš puno reverba na vokalu (a možda i autotjuna, eno diskutuju fanovi) i Ulrihovog prasketanja po dobošu. Čujem samo trud da se ostane u standardu, bez ikakvog rizika, kao ubrzani ZZ Top :/ Vjerovatno su rifovi izvučeni iz beskrajne zalihe nasnimane tokom godina. 1
Sludge Factory Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 Kakve veze ima od kad je rif i odakle je izvucen? Ta mi primedba nikad nece biti jasna. Moze nekome da se svidja ili ne, ali to da li su ga izvukli iz naftalina ili napisali juce nema veze sa eventualnim kvalitetom istog (ili sa kvalitetom pesme). Cak bi mi vadjenje rifa iz neke licne arhive od pre 40 godina, recimo, bilo intresantno bas zbog tog vremena. 2
igoraki Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Meni ova Metallica skroz bez veze...što reče autsajder kao neka obrada ali loša. 1
autsajder Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 @Sludge Factory Htio sam reći da je vodeći rif vrlo staromodan. Njihova arhiva su Orion, Harvester, The God That Failed, Bleeding Me.. sa ploča koje su, iako tako različite, pomjerale koordinate na sceni. Ovaj generički singl je daleko od njihovih kreativnih pikova. Od kad su se izborili da sami budu svoje gazde u smislu vlasništva nad muzikom, producentskih i izdavačkih aktivnosti, počeli su da prave muziku koja se trudi da ide niz dlaku fanovima, nema eksperimentisanja, jer firma mora da kotrlja, plate ljudima da se isplaćuju.. PS Podrazumijeva se da sam subjektivan, eto na Hardwired albumu mi je bilo dobrih momenata, naročito nek su živi i zdravi, biće jad kad se penzionišu jednog dana
Malkmus Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Gostujem ovde samo da vam dobacim link https://www.stereogum.com/2207441/pantera-play-their-first-concert-in-over-21-years/news/
Ratamahatta Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 (edited) Rade Budimpestu, Sofiju, Bec, Bukurest i Prag u maju/junu Bolje zvuce nego Anselmo i oni njegovi pajtosi na Exitu https://pantera.com/tour/ Malo mi cudno, nekako su previse dede za sve ovo, mada je Benanteov dobos nastiman 100% I bolje je uhvatio groove nego onaj iz Illegals Edited December 6, 2022 by Plajvi
napadaj Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 (edited) Gadno mi je to što rade Fil i Reks, šibaju mrtvog konja sa čijim ostalim vlasnicima su se zakrvili pre nego što su otišli s ovog svega, ali ovo me vuče da dam koju hiljadu dinara kad i ako dođu ovamo: Mada to su ludi Čileanci, a kod nas bi došlo brdo ljubitelja Sabatona... Edited December 18, 2022 by napadaj 1
Filozof manijak Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 (edited) opa, kakav blast from the past pratim i podižem za jednu opskurnu i ne tako popularnu pjesmicu čuvenih Švabova: Edited December 22, 2022 by Filozof manijak 1
Recommended Posts