Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Metal je znao šta će biti još pre tri godine

Posted (edited)

Stanje uma

Kontragospel sa primjesom black metala, tačno kako su od talentovanog autora nepažljivo poželjeli i dobili u rasističkoj pošalici na 4chanu. I danas ga mrze preko interneta, a on sa drugarima svira u ima finu karijeru.  Osvježavajuće kao ovo ledeno Nikšićko.. :happy:

666/666

Edited by autsajder
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

sunce ti, ala je ovo dobro, ne mogu da verujem da sam tek danas ovo prvi put cuo, i to slucajno zahvaljujuci tome sto me yt dobro upoznao, pa zna sta da predlozi. a onda sam proguglao, pa video da su ladno trebali da sviraju u novom sadu u aprilu.

Posted (edited)

Grci imaju nekoliko odličnih stoner rok bendova u poslednjih par godina, od kako ih je lupila kriza. Jako mi se dopada njihova scena. 

Edited by Filozof manijak
Posted

Već pomenuti Villagersi, 1000mods, Planet of Zeus, Tuber (meni omiljeni), Naxatras, Nightstalker, Puta Volcano....

Ovako na prvu loptu

@Nikodije

Posted

Fala brt, proverićemo.

Na  Nightstalkeru sam bio pre dve - tri godine u Domu omladine, nije bilo 50 ljudi, al meni to bio do jaja koncert  :)

• 2 weeks later...
Posted

E ovako se počinje novi album. Izbrusili su se do mikronskih detalja u svom stilu za ovih tries i kusur godina na sceni. Kako ga samo Mekintoš siječe na refrenu.. Medusa me nešto nije dojmila (i baš tad su došli ovdje da osviraju, pa sam preskočio), ali sa ovim Obsidian su se osvježili. Nivo odličnog The Plague Within.

• 1 month later...
Posted (edited)

Moj novi album je trebao da izadje prosle godine pa sam sklepao pesmu u secanju 20 godina nato agresije... Zbog nekih stvari se sve to malo razvuklo. Ali pesma je vec izasla kao singl, album sledi 21.08

Postoji i takozvani "Directors Cut" jer su mi od strane izdavacke kuce neke scene cenzurisane (navodno jer nebi mogli preko YouTube monetarizati preglede...)

Edited by assignment
Posted

Dobro je , plus zbog imena asocira na Space Eaterov istoimeni album

• 4 weeks later...
Posted

Kolega Hermetico me je Grotusom vratio u mlade dane dok sam još bio zagriženi industrijalac. Sad mi se industrija danima vrti po glavi 

Razgali me svaki put do fundamenta:

Posted
9 hours ago, Filozof manijak said:

Kolega Hermetico me je Grotusom vratio u mlade dane dok sam još bio zagriženi industrijalac. Sad mi se industrija danima vrti po glavi 

Razgali me svaki put do fundamenta:

Crni Trent, uvek je u goloj vodi! 

Kad smo vec tu, jedan obavezni :hail: za Robina Fincka!