autsajder Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 (edited) Stanje uma Kontragospel sa primjesom black metala, tačno kako su od talentovanog autora nepažljivo poželjeli i dobili u rasističkoj pošalici na 4chanu. I danas ga mrze preko interneta, a on sa drugarima svira u ima finu karijeru. Osvježavajuće kao ovo ledeno Nikšićko.. 666/666 Edited April 26, 2020 by autsajder
Nikodije Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 sunce ti, ala je ovo dobro, ne mogu da verujem da sam tek danas ovo prvi put cuo, i to slucajno zahvaljujuci tome sto me yt dobro upoznao, pa zna sta da predlozi. a onda sam proguglao, pa video da su ladno trebali da sviraju u novom sadu u aprilu.
Filozof manijak Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 (edited) Grci imaju nekoliko odličnih stoner rok bendova u poslednjih par godina, od kako ih je lupila kriza. Jako mi se dopada njihova scena. Edited May 30, 2020 by Filozof manijak
Filozof manijak Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Već pomenuti Villagersi, 1000mods, Planet of Zeus, Tuber (meni omiljeni), Naxatras, Nightstalker, Puta Volcano.... Ovako na prvu loptu @Nikodije
Nikodije Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Fala brt, proverićemo. Na Nightstalkeru sam bio pre dve - tri godine u Domu omladine, nije bilo 50 ljudi, al meni to bio do jaja koncert
autsajder Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 E ovako se počinje novi album. Izbrusili su se do mikronskih detalja u svom stilu za ovih tries i kusur godina na sceni. Kako ga samo Mekintoš siječe na refrenu.. Medusa me nešto nije dojmila (i baš tad su došli ovdje da osviraju, pa sam preskočio), ali sa ovim Obsidian su se osvježili. Nivo odličnog The Plague Within.
assignment Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 (edited) Moj novi album je trebao da izadje prosle godine pa sam sklepao pesmu u secanju 20 godina nato agresije... Zbog nekih stvari se sve to malo razvuklo. Ali pesma je vec izasla kao singl, album sledi 21.08 Postoji i takozvani "Directors Cut" jer su mi od strane izdavacke kuce neke scene cenzurisane (navodno jer nebi mogli preko YouTube monetarizati preglede...) Edited July 14, 2020 by assignment
napadaj Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Dobro je , plus zbog imena asocira na Space Eaterov istoimeni album
Filozof manijak Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Kolega Hermetico me je Grotusom vratio u mlade dane dok sam još bio zagriženi industrijalac. Sad mi se industrija danima vrti po glavi Razgali me svaki put do fundamenta:
Sludge Factory Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 9 hours ago, Filozof manijak said: Kolega Hermetico me je Grotusom vratio u mlade dane dok sam još bio zagriženi industrijalac. Sad mi se industrija danima vrti po glavi Razgali me svaki put do fundamenta: Crni Trent, uvek je u goloj vodi! Kad smo vec tu, jedan obavezni za Robina Fincka!
Recommended Posts