Jump to content

Hard n' heavy department

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 103.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Možda mi izađe iz glave ako podelim s vama      

• Dynamo Festival 98 - Secam se da je karta za tri dana (petak-nedelja) bila jedva 100 DM, nosio sam zutu Sepultura majicu, i tu i tamo se vidim.... Sound of Presevernace jos nije bio izdat, i svirali s

• Kad mi je sin prvi put rekao u kolima "pusti onog čiku što NE vrišti" - znala sam da Dikinsona treba da zameni Di'Anno. Killers indeed       

Posted Images

Edited by Rudolf Pingvinoglu

@Nikodije , pazi ovo: 4. Slaughter festival horor filma i hevi metal muzike u bivšoj klanici lolol u Doljevcu, od 4. do 6. jula.

Slaughter Horror Film Festival
No image preview

Home - Slaughter Horror Film Festival

Slaughter Horor Film Festival Festival Umetničkih Horor Filmova Slaughter Heavy Metal Festival Festival Autorskih Heavy Metal Bendova od 4. do 6. jula 2025. godine USKORO VIŠE DETALJA ZA 2025. GODI...

Četvrti Internacionalni festival umetničkih horor filmova i autorskih bendova hevi metal muzike „Slaughter Festival“ održiće se od 4. do 6. jula u nekadašnjoj doljevačkoj klanici, u organizaciji udruženja građana „Slaughter Art Factory“ iz Doljevca.

Na  ovogodišnjem festivalu biće prikazano dvadeset dugometražnih i kratkometražnih filmova na tri bioskopska platna u glavnoj klaničnoj sali, kao i na otvorenom prostoru u fabričkom krugu nekadašnje klanice. Prošlogodišnji pobednik Horor festivala bio je film “The Substance” sa Demi Mur koji je balkansku premijeru imao upravo u Doljevcu.

Uz filmske projekcije, na dve nezavisne pozornice biće održani koncerti dvanaest hevi metal bendova iz Finske, Italije, Švajcarske, Bugarske i Srbije.

Festival nudi jedinstvenu kombinaciju umetničkog horor filma i autorske hevi metal muzike u autentičnom industrijskom ambijentu nekadašnje klanice. Prateći program obuhvata murale, strip performanse i izložbu fotografija i skulptura. Klanica nudi besplatan kamping, sportske terene i bazen.

Prvi put će se naplaćivati konzum karta od 500 din. U cenu je uračunata pljeskavica sa lukom. lolol

Mjetal, horor i pljeskavice sa lukom!

popara-gospodin-popara.gif

Fak jea, zvuči kao 1 izuzetan vašar pravljen po mojoj meri koji se ne propušta, od svega pomalo.

Da te vrteška zakatapultira pravo na Skupštinu, pa da slavimo slobodu!

Biće valjda i neke jeftine brlje koju je konzumirao onaj ko je osmišljavao sve ovo

Slab ti je ovo pokušaj da umanjiš veličanstveni događaj! :P

#off

Ko je rekao da događaj nije veličanstven. Šta sam ja sve postigao uz brlju...

Zašto ovo nije na temi horor filmovi? Oću didem.

Zato što može da se postuje i ovde, a i krasi me slobodna volja. :)

lolol

Ali pljeskavica sa lukom i klanica nudi besplatan kamping...

Inače, doživeo sam tu čast 😉 da jedan bend obradi pesmu koju sam iz zajebancije napravio za Bombarder pre 20 i kusur godina, kao pomoć Neši. Ako pratite Bombarder znate da je to lo-fi zajebancija, mada su se malo uozbiljili poslednjih godina što se produkcije tiče. Evo kako je to zvučalo nekada davno, snimano kod mene i kao nešto smiksano u studiju (to je tek posebna priča covid19), a kako su Dishate to odradili pre par godina:

Samo da pozdravim Rudolfov doprinos ovom topiku od Black Crowes nadalje

Pukla me neka nostalgija, ne zamerite...evo benda sa kojim sam uradio jedan album 93će, sve krenulo lepo, dogovorili drugi sa Banetom Loknerom i onda sankcije i raspad, a mi bili klinci...jbg.