June 13Jun 13 @Nikodije , pazi ovo: 4. Slaughter festival horor filma i hevi metal muzike u bivšoj klanici u Doljevcu, od 4. do 6. jula.Slaughter Horror Film FestivalHome - Slaughter Horror Film FestivalSlaughter Horor Film Festival Festival Umetničkih Horor Filmova Slaughter Heavy Metal Festival Festival Autorskih Heavy Metal Bendova od 4. do 6. jula 2025. godine USKORO VIŠE DETALJA ZA 2025. GODI...Četvrti Internacionalni festival umetničkih horor filmova i autorskih bendova hevi metal muzike „Slaughter Festival“ održiće se od 4. do 6. jula u nekadašnjoj doljevačkoj klanici, u organizaciji udruženja građana „Slaughter Art Factory“ iz Doljevca.Na ovogodišnjem festivalu biće prikazano dvadeset dugometražnih i kratkometražnih filmova na tri bioskopska platna u glavnoj klaničnoj sali, kao i na otvorenom prostoru u fabričkom krugu nekadašnje klanice. Prošlogodišnji pobednik Horor festivala bio je film “The Substance” sa Demi Mur koji je balkansku premijeru imao upravo u Doljevcu.Uz filmske projekcije, na dve nezavisne pozornice biće održani koncerti dvanaest hevi metal bendova iz Finske, Italije, Švajcarske, Bugarske i Srbije.Festival nudi jedinstvenu kombinaciju umetničkog horor filma i autorske hevi metal muzike u autentičnom industrijskom ambijentu nekadašnje klanice. Prateći program obuhvata murale, strip performanse i izložbu fotografija i skulptura. Klanica nudi besplatan kamping, sportske terene i bazen.Prvi put će se naplaćivati konzum karta od 500 din. U cenu je uračunata pljeskavica sa lukom. Mjetal, horor i pljeskavice sa lukom!
June 13Jun 13 Fak jea, zvuči kao 1 izuzetan vašar pravljen po mojoj meri koji se ne propušta, od svega pomalo.
June 13Jun 13 Ali pljeskavica sa lukom i klanica nudi besplatan kamping... Edited June 13Jun 13 by Rudolf Pingvinoglu
June 13Jun 13 Inače, doživeo sam tu čast 😉 da jedan bend obradi pesmu koju sam iz zajebancije napravio za Bombarder pre 20 i kusur godina, kao pomoć Neši. Ako pratite Bombarder znate da je to lo-fi zajebancija, mada su se malo uozbiljili poslednjih godina što se produkcije tiče. Evo kako je to zvučalo nekada davno, snimano kod mene i kao nešto smiksano u studiju (to je tek posebna priča ), a kako su Dishate to odradili pre par godina: Edited June 13Jun 13 by Rudolf Pingvinoglu
June 13Jun 13 Pukla me neka nostalgija, ne zamerite...evo benda sa kojim sam uradio jedan album 93će, sve krenulo lepo, dogovorili drugi sa Banetom Loknerom i onda sankcije i raspad, a mi bili klinci...jbg.