Jump to content

Hard n' heavy department

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 98.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Možda mi izađe iz glave ako podelim s vama      

• Dynamo Festival 98 - Secam se da je karta za tri dana (petak-nedelja) bila jedva 100 DM, nosio sam zutu Sepultura majicu, i tu i tamo se vidim.... Sound of Presevernace jos nije bio izdat, i svirali s

• Kad mi je sin prvi put rekao u kolima "pusti onog čiku što NE vrišti" - znala sam da Dikinsona treba da zameni Di'Anno. Killers indeed       

Posted Images

10 hours ago, Kreator said:

Hajmo malo da spustimo loptu. Prva pesma koju je napravio Jon Bon Jovi još 1982 i borio se još dve godine da je uopšte i realizuje 1984. Moram da priznam jedna od retkih koja mi je bila ok od ovog glam metal benda (Blaze of Glory, Bad Medicine ... i možda još neka mogu da prođu). Posle je nastavio svoju veoma uspešnu karijeru koja traje eto već više od 40 godina.

Idemo, ljubičasto-bele helanke, natapirana kosa ! D (dobra solaža Ričija iz Sombora btw)

Meni je Runaway gilti pležr pesma, priznajem. I mozda Keep the Faith. Ali oni ostali hitovi na zurkama dobro dodju D

BTW, ne svira Rici iz Sombora solo u ovoj pesmi. Da ne otvaram sad vikipediju, ali cini i se da je on dosao nakon te pesme i mislim da je to jedina pesma na tom prvom albumu na kojoj on ne svira.

Hvala. Nisam baš neki ljubitelj Bon Jovi grupe, siguran sam da si ti u pravu oko izvođača te solo deonice. I da, Keep The Faith je isto ok pesma.

Ma nisam ni ja, ali znam to jer me je zanimala ta pesma, a i onako sam svrljao, pa sam gledao te podatke.

Moj burazer je slusao sve te metal bendove osamdesetih jer 75. godiste i to su bendovi njegovog detinjstva, Scorpions, Pretty Maids, Dokken, itsl. Posle je presao na tres metal i prog metal, Dream Theater je, stonokazu, njegov bend. Isao je pre par meseci u Bratislavu na njihov koncert.

Ja sam otisao na drugu stranu muzicki, ali pamtim te zvuke D

@Kreator smatram te šefom ovog topika, ako kažeš da spuštamo loptu, onda spuštamo:

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Ali moram ovaj klasik, uvek me oraspoloži kada otegne ono foooooooooouuurss na kraju lolol:

26 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

@Kreator smatram te šefom ovog topika, ako kažeš da spuštamo loptu, onda spuštamo:

Hahaha, ovo je bliže speed-thrash metalu nego, glam metalu D ili hard rock-u. Naravno vrhunska stvar, bez daljnjeg! Mislio sam više onako van halen, motley crue... do judas priesta ali da ne idemo na venom recimo tongue

Ma cepajte šta hoćete, nego samo mislim da smo u poslednje vreme malo sebični, rokamo ove cepačine non-stop.

Edited by Kreator

Ajmo ovako, pošto vidim da nema ljubitelja glam metala osim @Sludge Factory

11 hours ago, Sludge Factory said:

Meni je Runaway gilti pležr pesma, priznajem. I mozda Keep the Faith. Ali oni ostali hitovi na zurkama dobro dodju D

BTW, ne svira Rici iz Sombora solo u ovoj pesmi. Da ne otvaram sad vikipediju, ali cini i se da je on dosao nakon te pesme i mislim da je to jedina pesma na tom prvom albumu na kojoj on ne svira.

Ne svira. Runaway je snimio sa nekim pratećim bendom - All stars ili tako nešto. Kad je pesma postala hit napravio je bend kakav znamo i mislim, ponovo snimio s njima.

A Keep the faith im je isproducirao Bob Rok, na osnovu dogovora sa Jonom koji je imao ideju da Bon Jovi postane nešto kao novi U2 pošto je ukapirao da je vreme kosijanera prošlo. To nije baš ispalo dobro pre svega jer je Sambora i dalje hteo da bude roker pa su izbacili dva prosečna albuma* iza toga (koja mislim nije radio Bob Rok) i razišli se.

*Jeste da im je Always sa sledećeg albuma bila jedna od boljih pesama al ona je napisana 1983 (kad je Jon još imao šta da kaže evilsmile).

23 minutes ago, Kreator said:

Hahaha, ovo je bliže speed-thrash metalu nego, glam metalu D ili hard rock-u. Naravno vrhunska stvar, bez daljnjeg! Mislio sam više onako van halen, motley crue... do judas priesta ali da ne idemo na venom recimo tongue

Ma cepajte šta hoćete, nego samo mislim da smo u poslednje vreme malo sebični, rokamo ove cepačine non-stop.

Dobro gazda, kako ti kažeš, nisam sto godina slušao neke od tih bendova...evo jednog:

Edited by Rudolf Pingvinoglu

19 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Dobro gazda, kako ti kažeš, nisam sto godina slušao neke od tih bendova...evo jednog:

Opaaaaa sluša se pepeljuga! Može. Evo i mog skromnog priloga :

1 minute ago, Kreator said:

Opaaaaa sluša se pepeljuga!

I crne vrane, uvek:

Jel slušao neko Warrant?