Wednesday at 09:444 days Dobri sinoć Moonspell + Dark tranquility, samo je bilo dosta problema sa zvukom tokom koncerta, kao da nešto nisu mogli da nameste kako treba. Mislim da sam prvi put bio u Hangaru, dobar prostor. Tamo će ovog leta biti dosta toga- WASP, Guardian, Sisters...
Wednesday at 11:024 days Za ovakav tip dogadjaja, odlicna organizacija. Bice samo bolji vremenom, prijatno sam iznenadjen. Osetio sam najveci komfor do sada, a mase toliko da nema prevelikog cekanja i nije tesno. Cene mercha na nivou madjarskih. Jedino mi se nije svidelo sto je pivo bilo 0,33.Kod Moonspela mi se cini samo da se klavijatura nije cula glasnije, bilo je deonica gde je trebala da bude dominantna. DT nije zvucao kako treba i bas je bio corba, mada ja njihovu diskografiju jedva znam, zbog Moonspella sam dosao. Cini mi se bolja atmosfera kad je isao DT, Svedjani bili i zbunjeni skandiranjem a i primili su se kasnije da su rekli da se nadaju skorijem vidjenju. Veceras ce se tako smoriti u Zagrebu.Sto se Hangara tice, ovo je skoro pa poslednji mesec gde se unutra neces skuvati sem ako nisi skroz napred. Radujem se koncertima koji budu u periodu oktobar-april, ali za neke bendove treba izginuti u vrucim mesecima.