Jump to content
IGNORED

Hard n' heavy department

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ima dobrih glam bendova, nažalost ti koji su se proslavili su uglavnom bili bezveze, bar meni.

• +1 1
Posted (edited)

kad ste vec u tom gej fazonu, evo moj skroman doprinos

Edited by Nikodije
Posted

476186300_1166942881461724_7929184497030

Verovatno najveći koncert u istoriji. Jeste da su redom matori i da im je davno prošao zenit, ali ovo je bolestan lajnap.

• +1 4
Posted

Hm...Ozzy je 2023. otkazao koncerte zbog probleme sa kičmom, 2024. je bilo reči o tome da više neće nastupati uživo, bori se i sa Parkinsonovom :(...nisam očekivala mnogo od 2025. ❤️

Posted

No more tours 3 ili koji mu je već broj na redu...i ovde kad je bio se raspadao na stagu, mogu da zamislim sad na šta to liči, mislim ja ga mnogo volim i solo i sa sabbath, to je sve nešto što sam slušao milion puta i znam napamet, ali pemzija majstore, sedi kući pij čaj.

• +1 1
Posted

Sad pisem na koncertnoj temi, dao bih sve da budem tamo! 

Jos su se i sa Bilom pomirili znaci. 

Kakav je to bend, kakva je to istorija tu. Plus ovi ostali svi. Bice slavlje nevidjeno! 

Posted

Black Sabbath je i bukvalno otac i deda svima ostalima koji sviraju tu na listi 

Al' bi bilo do jaja da Anselmo i Ozi otpevaju Planet Caravan zajedno

Mada mene tu najvise raduje AIC u Evropi, nadam se da ce punu turneju odraditi i mnogo bih voleo da ih uhvatim ponovo, verovatno sviracki najbolji koncert na kom sam bio

Vise su me oduvali nego Tool

• +1 1
Posted

Izašao novi singl Arch Enemy. Mnogo bolja pesma nego Blood Dinasty. Neki crossover starog Judas Priest/Megadeth. Dobra je pesma. 

Posted

Idemo Millleeee :evilsmile:

Posted
On 5. 2. 2025. at 21:02, Ratamahatta said:

Black Sabbath je i bukvalno otac i deda svima ostalima koji sviraju tu na listi 

Al' bi bilo do jaja da Anselmo i Ozi otpevaju Planet Caravan zajedno

Mada mene tu najvise raduje AIC u Evropi, nadam se da ce punu turneju odraditi i mnogo bih voleo da ih uhvatim ponovo, verovatno sviracki najbolji koncert na kom sam bio

Vise su me oduvali nego Tool