February 4Feb 4 Ima dobrih glam bendova, nažalost ti koji su se proslavili su uglavnom bili bezveze, bar meni.
February 4Feb 4 kad ste vec u tom gej fazonu, evo moj skroman doprinos Edited February 4Feb 4 by Nikodije
February 5Feb 5 Verovatno najveći koncert u istoriji. Jeste da su redom matori i da im je davno prošao zenit, ali ovo je bolestan lajnap.
February 5Feb 5 Hm...Ozzy je 2023. otkazao koncerte zbog probleme sa kičmom, 2024. je bilo reči o tome da više neće nastupati uživo, bori se i sa Parkinsonovom :(...nisam očekivala mnogo od 2025. ❤️
February 5Feb 5 No more tours 3 ili koji mu je već broj na redu...i ovde kad je bio se raspadao na stagu, mogu da zamislim sad na šta to liči, mislim ja ga mnogo volim i solo i sa sabbath, to je sve nešto što sam slušao milion puta i znam napamet, ali pemzija majstore, sedi kući pij čaj.
February 5Feb 5 Sad pisem na koncertnoj temi, dao bih sve da budem tamo! Jos su se i sa Bilom pomirili znaci. Kakav je to bend, kakva je to istorija tu. Plus ovi ostali svi. Bice slavlje nevidjeno!
February 5Feb 5 Black Sabbath je i bukvalno otac i deda svima ostalima koji sviraju tu na listi Al' bi bilo do jaja da Anselmo i Ozi otpevaju Planet Caravan zajedno Mada mene tu najvise raduje AIC u Evropi, nadam se da ce punu turneju odraditi i mnogo bih voleo da ih uhvatim ponovo, verovatno sviracki najbolji koncert na kom sam bio Vise su me oduvali nego Tool
February 6Feb 6 Izašao novi singl Arch Enemy. Mnogo bolja pesma nego Blood Dinasty. Neki crossover starog Judas Priest/Megadeth. Dobra je pesma.
February 6Feb 6 On 5. 2. 2025. at 21:02, Ratamahatta said: Black Sabbath je i bukvalno otac i deda svima ostalima koji sviraju tu na listi Al' bi bilo do jaja da Anselmo i Ozi otpevaju Planet Caravan zajedno Mada mene tu najvise raduje AIC u Evropi, nadam se da ce punu turneju odraditi i mnogo bih voleo da ih uhvatim ponovo, verovatno sviracki najbolji koncert na kom sam bio Vise su me oduvali nego Tool