Kreator Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 (edited) Edited December 25, 2024 by Kreator
Mil@n Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Jbt kad me GROM nije udario kada sam čuo da ima Metallica S&F 2? Meni je kec bio totalno otkrovenje i gustirao sam ga godinama. Skinuo sam neki flac ali mi je produkcija zvučala užasno, šumovito i mnogo tiho, no probaću da skinem još neku verziju. Kakvi su utisci?
napadaj Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Dobar je, jedino je šteta što nema Bleeding Me. Ja sam ga gledao u jesen 2019. godine u bioskopu. Istog dana je bila premijera u bioskopima širom sveta, a kod nas je to bilo u CineStarovim salama u Beogradu, Zrenjaninu i Pančevu. Odlično iskustvo, samo je šteta što sam gledao u ZR, pa je publika bila skroz mirna i nije hedbengovala i svirala air guitar i air drums. Metallica na velikom bioskopskom platnu i sjajan zvuk, ne može bolje. 1
napadaj Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ima 20 godina otkako sam čuo rif na 1:15 i još uvek se raspamećujem svaki put kad ga čujem.
Filozof manijak Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) da se podsetimo malo ove stvarčine esid: kažu da je tog 5.aprila 2002. u Sijetlu stvarno lila kiša Edited December 30, 2024 by Filozof manijak 2
igoraki Posted January 4 Posted January 4 Jao što su mi cakane ove japankice, samo mi smešnjikavo, veća gitara od gitaristkinje.
Recommended Posts