December 27, 2024Dec 27 Jbt kad me GROM nije udario kada sam čuo da ima Metallica S&F 2? Meni je kec bio totalno otkrovenje i gustirao sam ga godinama. Skinuo sam neki flac ali mi je produkcija zvučala užasno, šumovito i mnogo tiho, no probaću da skinem još neku verziju. Kakvi su utisci?
December 27, 2024Dec 27 Dobar je, jedino je šteta što nema Bleeding Me. Ja sam ga gledao u jesen 2019. godine u bioskopu. Istog dana je bila premijera u bioskopima širom sveta, a kod nas je to bilo u CineStarovim salama u Beogradu, Zrenjaninu i Pančevu. Odlično iskustvo, samo je šteta što sam gledao u ZR, pa je publika bila skroz mirna i nije hedbengovala i svirala air guitar i air drums. Metallica na velikom bioskopskom platnu i sjajan zvuk, ne može bolje.
December 29, 2024Dec 29 Ima 20 godina otkako sam čuo rif na 1:15 i još uvek se raspamećujem svaki put kad ga čujem.
December 30, 2024Dec 30 da se podsetimo malo ove stvarčine esid: kažu da je tog 5.aprila 2002. u Sijetlu stvarno lila kiša Edited December 30, 2024Dec 30 by Filozof manijak
January 4Jan 4 Jao što su mi cakane ove japankice, samo mi smešnjikavo, veća gitara od gitaristkinje.