Jump to content

Hard n' heavy department

Featured Replies

5 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Nije baš da sam dokon, šaljem kad pravim pauze na poslu...ako se setim nečeg:

Ovoga se ne sećam, prvi put čujem za bend.

• Replies 2.1k
  • Views 103.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Možda mi izađe iz glave ako podelim s vama      

• Dynamo Festival 98 - Secam se da je karta za tri dana (petak-nedelja) bila jedva 100 DM, nosio sam zutu Sepultura majicu, i tu i tamo se vidim.... Sound of Presevernace jos nije bio izdat, i svirali s

• Kad mi je sin prvi put rekao u kolima "pusti onog čiku što NE vrišti" - znala sam da Dikinsona treba da zameni Di'Anno. Killers indeed       

Posted Images

Kako bi ja slatko napravio bend koji bi prašio ovaj fazon...malo Motorhead + NWOBHM, malo punka, malo modernog metala...nego nemam sa kim, jbg. Već imam i neke rifove, stoje, skupljaju prašinu...a moglo bi čudo da se napravi i zaradi mnogo para:

image.png

Edited by Rudolf Pingvinoglu

43 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Kako bi ja slatko napravio bend koji bi prašio ovaj fazon...malo Motorhead + NWOBHM, malo punka, malo modernog metala...nego nemam sa kim, jbg. Već imam i neke rifove, stoje, skupljaju prašinu...a moglo bi čudo da se napravi i zaradi mnogo para:

image.png

Pa ima već ceo talas novih bendova što sviraju taj neki fazon, old school heavy metal. Neki su se po nešto i pročuli ali nemam baš utisak da su to neke ozbiljne pare. Meni su recimo ovi meksikanci super, iz te priče.

Just now, igoraki said:

Pa ima već ceo talas novih bendova što sviraju taj neki fazon, old school heavy metal. Neki su se po nešto i pročuli ali nemam baš utisak da su to neke ozbiljne pare. Meni su recimo ovi meksikanci super, iz te priče.

Ma zezam se za pare, kakve crne pare...ja bih to malo drugačije, pustiću ti nekom prilikom.

IMG-9e7e89954e858c202d09a6e069bce3be-V.jpg

On 13. 6. 2025. at 15:34, Rudolf Pingvinoglu said:

Dosta nostalgije, idemo dalje:

Mnogo mi je krivo što sam propustio Klačere na Arsenal festu ,mislim da je te godine nastupao i Cult

u to ime!!!

Malo je pomirljiviji posle zdravstvenih i privatnih problema koje je imao (deluje da se generalno doveo u red), ali i dalje mislim sa nece od toga biti nista i da on nije u tom fazonu, odnosno da su male sanse da se to promeni. I iskreno mislim da je u pravu, Kyuss bas ima dobro zaokruzenu pricu i njoj ne treba nastavak, po meni.

Ne kazem da ne bih isao na koncert ponovo okupljenog benda naravno D ali sam se pomirio s tim da to necu videti u svom zivotu.

Ja sam optimista pošto su mu ovo prilično pomirljive izjave u odnosu na nekadašnje, naročito posle pucanja Kyuss lives-a. A i reunioni potpuno imaju smisla zbog novijih generacija i Kyuss bi svakako svirao pred mnogobrojnijom publik9m nego ranije.

Još samo da nateraju Garsiju da se opet gudra pre izlaska na binu i bujrum.

https://youtu.be/aCWQyYLKeE0?si=xuK2DRw4Hi4z9W8E