Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sportski žurnal i JSL Sport™

Featured Replies

:blink: danas na strani 4 izvestaj sa svadbe djorine cerke. bilo mnogo lepo, prisustvovali dzajka, tole, kosan...
  • Replies 112
  • Views 23.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koreja probijenarobi :Hail:

Edited by Bright Billy

robiju inace danas rodzendan :)

- Prosinečki je bio začuđujući igrač. Pušio je jedno 40 cigareta na dan. Bio je to crveni ?marlboro?, opasan za srce. Nije mnogo trčao. U stvari, nije ni mogao, ali je bio fantastičan igrač - prisetio se Krauč, bivši fudbaler Liverpula, koji se u međuvremenu vratio u Portsmut.al je zato zahebano driblo

Robi je za vrijeme igranja u Croatiji/Dinamu (kad su utakmice nedjeljom) odlazio u subotu na pecanje sa gajbom piva. Sličan je, kažu, bio i Baka Slišković po tom pitanju.

Robi je za vrijeme igranja u Croatiji/Dinamu (kad su utakmice nedjeljom) odlazio u subotu na pecanje sa gajbom piva. Sličan je, kažu, bio i Baka Slišković po tom pitanju.
Ja sam čuo da je išao sa 2 gajbe i kartonom štoka...E sad, ako mene lažu...

robert prosinecki - fudbalski paganini..

• Author

Pre neki dan je bio sjajan Sport. Preko cele naslovne strane "Gaj u Partizanu!" a unutra 2 rečenice. "Šta kažete na prelazak u Partizan", "Ma nemojte me zasmejavati"

Pre neki dan je bio sjajan Sport. Preko cele naslovne strane "Gaj u Partizanu!" a unutra 2 rečenice. "šta kažete na prelazak u Partizan", "Ma nemojte me zasmejavati"
:lol: Nekad je kod nas bio list "Champion", mislim da su oni (ili to bijaše Avazov Sport?) objavili onu genijalnu naslovnicu: "Weah u Sarajevu!" Pitari su, navodno, razgrabili broj, a Weah je bio u posjeti gradu Sarajevu.
dok je igrao u zvezdi, jedno vreme je ziveo dva ulaza od mene. redovna scena je bila, izlazi iz zgrade mamuran (bar je tako izgledao) sa sve pljugom u ustima, smekerski nam mahne, sto naravno izazove ovacije medju nama veselim shkolarcima, sedne u dzipa i ode. retko omiljen lik.

Da, taj Robi vjerovatno danas ne bi prosao te testove i proglasili i ga nesposobnim za fudbal. Da je toga bilo pre 20 godina - ne bi se Omerovic budio svake noci sa kosmarima.

Edited by tsva

covek je bio olicenje nesrazmere talenta i truda. u danasnje vreme su daleko popularniji igraci sa potpuno obrnutim karakteristikama od 1 robija.

Edited by Bright Billy

Definitivno najgotivniji lik iz Zvezdine šampionske generacije, ali odosmo u off topic.

Jos malo pa ce Premier liga postati Jelen Superliga 2 ;)