Bright Billy Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 danas na strani 4 izvestaj sa svadbe djorine cerke. bilo mnogo lepo, prisustvovali dzajka, tole, kosan...
Bright Billy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 (edited) koreja probijenarobi Edited January 12, 2009 by Bright Billy
gervasius twinkleminkleson Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 robiju inace danas rodzendan :)
Bright Billy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 - Prosinečki je bio začuđujući igrač. Pušio je jedno 40 cigareta na dan. Bio je to crveni ?marlboro?, opasan za srce. Nije mnogo trčao. U stvari, nije ni mogao, ali je bio fantastičan igrač - prisetio se Krauč, bivši fudbaler Liverpula, koji se u međuvremenu vratio u Portsmut.al je zato zahebano driblo
ArleKino Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Robi je za vrijeme igranja u Croatiji/Dinamu (kad su utakmice nedjeljom) odlazio u subotu na pecanje sa gajbom piva. Sličan je, kažu, bio i Baka Slišković po tom pitanju.
teacher Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Robi je za vrijeme igranja u Croatiji/Dinamu (kad su utakmice nedjeljom) odlazio u subotu na pecanje sa gajbom piva. Sličan je, kažu, bio i Baka Slišković po tom pitanju.Ja sam čuo da je išao sa 2 gajbe i kartonom štoka...E sad, ako mene lažu...
Goksi Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Pre neki dan je bio sjajan Sport. Preko cele naslovne strane "Gaj u Partizanu!" a unutra 2 rečenice. "Šta kažete na prelazak u Partizan", "Ma nemojte me zasmejavati"
ArleKino Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Pre neki dan je bio sjajan Sport. Preko cele naslovne strane "Gaj u Partizanu!" a unutra 2 rečenice. "šta kažete na prelazak u Partizan", "Ma nemojte me zasmejavati" Nekad je kod nas bio list "Champion", mislim da su oni (ili to bijaše Avazov Sport?) objavili onu genijalnu naslovnicu: "Weah u Sarajevu!" Pitari su, navodno, razgrabili broj, a Weah je bio u posjeti gradu Sarajevu.
Bright Billy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Robi je za vrijeme igranja u Croatiji/Dinamu (kad su utakmice nedjeljom) odlazio u subotu na pecanje sa gajbom piva. Sličan je, kažu, bio i Baka Slišković po tom pitanju.dok je igrao u zvezdi, jedno vreme je ziveo dva ulaza od mene. redovna scena je bila, izlazi iz zgrade mamuran (bar je tako izgledao) sa sve pljugom u ustima, smekerski nam mahne, sto naravno izazove ovacije medju nama veselim shkolarcima, sedne u dzipa i ode. retko omiljen lik.
tsva Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 (edited) Da, taj Robi vjerovatno danas ne bi prosao te testove i proglasili i ga nesposobnim za fudbal. Da je toga bilo pre 20 godina - ne bi se Omerovic budio svake noci sa kosmarima. Edited January 12, 2009 by tsva
Bright Billy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 (edited) covek je bio olicenje nesrazmere talenta i truda. u danasnje vreme su daleko popularniji igraci sa potpuno obrnutim karakteristikama od 1 robija. Edited January 12, 2009 by Bright Billy
Nemanja Posrbica Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Definitivno najgotivniji lik iz Zvezdine šampionske generacije, ali odosmo u off topic.
clever bastard Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Jos malo pa ce Premier liga postati Jelen Superliga 2 ;)
Recommended Posts