Jump to content
IGNORED

Sportski žurnal i JSL Sport™

Goksi

Recommended Posts

Posted
:blink: danas na strani 4 izvestaj sa svadbe djorine cerke. bilo mnogo lepo, prisustvovali dzajka, tole, kosan...
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bright Billy

29

• Goksi

5

• Nemanja Posrbica

5

• gorance

4

Posted

robiju inace danas rodzendan :)

Posted

- Prosinečki je bio začuđujući igrač. Pušio je jedno 40 cigareta na dan. Bio je to crveni ?marlboro?, opasan za srce. Nije mnogo trčao. U stvari, nije ni mogao, ali je bio fantastičan igrač - prisetio se Krauč, bivši fudbaler Liverpula, koji se u međuvremenu vratio u Portsmut.al je zato zahebano driblo

Posted

Robi je za vrijeme igranja u Croatiji/Dinamu (kad su utakmice nedjeljom) odlazio u subotu na pecanje sa gajbom piva. Sličan je, kažu, bio i Baka Slišković po tom pitanju.

Posted
Robi je za vrijeme igranja u Croatiji/Dinamu (kad su utakmice nedjeljom) odlazio u subotu na pecanje sa gajbom piva. Sličan je, kažu, bio i Baka Slišković po tom pitanju.
Ja sam čuo da je išao sa 2 gajbe i kartonom štoka...E sad, ako mene lažu...
Posted

Pre neki dan je bio sjajan Sport. Preko cele naslovne strane "Gaj u Partizanu!" a unutra 2 rečenice. "Šta kažete na prelazak u Partizan", "Ma nemojte me zasmejavati"

Posted
Pre neki dan je bio sjajan Sport. Preko cele naslovne strane "Gaj u Partizanu!" a unutra 2 rečenice. "šta kažete na prelazak u Partizan", "Ma nemojte me zasmejavati"
:lol: Nekad je kod nas bio list "Champion", mislim da su oni (ili to bijaše Avazov Sport?) objavili onu genijalnu naslovnicu: "Weah u Sarajevu!" Pitari su, navodno, razgrabili broj, a Weah je bio u posjeti gradu Sarajevu.
Posted
dok je igrao u zvezdi, jedno vreme je ziveo dva ulaza od mene. redovna scena je bila, izlazi iz zgrade mamuran (bar je tako izgledao) sa sve pljugom u ustima, smekerski nam mahne, sto naravno izazove ovacije medju nama veselim shkolarcima, sedne u dzipa i ode. retko omiljen lik.
Posted (edited)

Da, taj Robi vjerovatno danas ne bi prosao te testove i proglasili i ga nesposobnim za fudbal. Da je toga bilo pre 20 godina - ne bi se Omerovic budio svake noci sa kosmarima.

Edited by tsva
Posted (edited)

covek je bio olicenje nesrazmere talenta i truda. u danasnje vreme su daleko popularniji igraci sa potpuno obrnutim karakteristikama od 1 robija.

Edited by Bright Billy
Posted

Definitivno najgotivniji lik iz Zvezdine šampionske generacije, ali odosmo u off topic.

Posted

Jos malo pa ce Premier liga postati Jelen Superliga 2 ;)