Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

Excuse Me Wow GIF by Mashable

• Replies 8.2k
  • Views 602.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Promovisanje jedne religije u državnim ustanovama nespojivo je sa ustavom deklarisanim svetovnim karakterom države.

Posted Images

On 23. 4. 2025. at 21:42, JozoMujica said:

lolol

20250425_214129.jpg

Izgleda da se SPC liberalizuje od glave

https://nova.rs/vesti/politika/koristi-li-zeljko-mitrovic-onu-fotografiju-tebe-u-djakuziju-sa-placenim-lepoticama-baculov-zestoko-prozvao-porfirija/

Iskr nije mali napredak što su u pitanju odrasle osobe ženskog pola

Osim ako postoji plot twist...fantom

• 2 weeks later...

Dva popa (bez pedera).

Radar
No image preview

Postoji materijal za ozbiljnu istragu o delovanju patrijarha

Pred sutrašnji Sabor SPC, otvara se pitanje da li će biti pokrenuta istraga o delovanju patrijarha i narušenim granicama sekularnosti

ja sam njih sve odavno odjebao. neka se jebu među sobom. i sa svim onima koji im veruju. jedino besnim zbog davanja naših para tim hohštaplerima.

Blic.rs
No image preview

Saznalo se šta radi pop koji je ubio zavisnika (39) u Leš...

Jeziva vest potresla je Srbiju 6. avgusta 2012. godine - u pravoslavnom centru za odvikavanje od droge "Sretenje" u Lešnici pop Branislav Peranović lopatom je ubio čoveka koji mu je poveren u zašti...

Ukratko: nepravedno osuđen, prodaje radove preko interneta, crta Dražu Mihailovića...

Iz teksta:

Kako navodi sagovornik portala, tema društveno-političke krize u zemlji neće biti na dnevnom redu, jer ju je patrijarh prilikom predstavljanja tačaka za raspravu jednostavno — preskočio.

Na primedbu jednog od prisutnih episkopa da su visokoškolske ustanove u blokadi, uključujući i Pravoslavni bogoslovski fakultet, patrijarh Porfirije nije reagovao. Učinio je to, međutim, njegov duhovni otac, episkop bački Irinej Bulović, koji je, prema navodima izvora, studente uporedio s teroristima.

Znao sam da će ovaj sabor biti spektakl ali je ovo prevazišlo očekivanja.

neko je na komentarima pitao

"šta su tekuća pitanja"

Zna se šta su za njih ne samo tekuća već i goruća pitanja: LGBTQ, rodno senzitivni jezik, joga i slično. Prvo to da reše, lako će za ostalo.

Edited by Gavran

Srebroljublje, smrtni greh.