April 29Apr 29 Izgleda da se SPC liberalizuje od glavehttps://nova.rs/vesti/politika/koristi-li-zeljko-mitrovic-onu-fotografiju-tebe-u-djakuziju-sa-placenim-lepoticama-baculov-zestoko-prozvao-porfirija/
May 12May 12 RadarPostoji materijal za ozbiljnu istragu o delovanju patrijarhaPred sutrašnji Sabor SPC, otvara se pitanje da li će biti pokrenuta istraga o delovanju patrijarha i narušenim granicama sekularnosti
May 12May 12 ja sam njih sve odavno odjebao. neka se jebu među sobom. i sa svim onima koji im veruju. jedino besnim zbog davanja naših para tim hohštaplerima.
May 13May 13 Blic.rsSaznalo se šta radi pop koji je ubio zavisnika (39) u Leš...Jeziva vest potresla je Srbiju 6. avgusta 2012. godine - u pravoslavnom centru za odvikavanje od droge "Sretenje" u Lešnici pop Branislav Peranović lopatom je ubio čoveka koji mu je poveren u zašti...Ukratko: nepravedno osuđen, prodaje radove preko interneta, crta Dražu Mihailovića...
May 15May 15 Iz teksta:Kako navodi sagovornik portala, tema društveno-političke krize u zemlji neće biti na dnevnom redu, jer ju je patrijarh prilikom predstavljanja tačaka za raspravu jednostavno — preskočio.Na primedbu jednog od prisutnih episkopa da su visokoškolske ustanove u blokadi, uključujući i Pravoslavni bogoslovski fakultet, patrijarh Porfirije nije reagovao. Učinio je to, međutim, njegov duhovni otac, episkop bački Irinej Bulović, koji je, prema navodima izvora, studente uporedio s teroristima.Znao sam da će ovaj sabor biti spektakl ali je ovo prevazišlo očekivanja.
May 15May 15 Zna se šta su za njih ne samo tekuća već i goruća pitanja: LGBTQ, rodno senzitivni jezik, joga i slično. Prvo to da reše, lako će za ostalo. Edited May 15May 15 by Gavran