April 23Apr 23 iskace profiterije non stop, a ovo je nesto najblize opisu kako ja to vidimtako su se sigurno ponasali, cast izuzecima, i u drugom svetskom ratunista nije bilo bez razloga Edited April 23Apr 23 by cedo
April 23Apr 23 Skandalozno ponašanje. Dobro je da je razgovor objavljen, zbog vladika koji se ne slazu sa ovim sramnim ponašanjem patrijarha. Neće ovo tek tako proći. Edited April 23Apr 23 by Lord Protector
April 23Apr 23 gledam snimak sa sastanka za zločincem. podsetila me na onu iz brisela kada dačić zbori a vučić nadgleda. u moskvi jedno đubre zbori a đubre na kub nadgdleda i dopunjuje. zlo.inače, da dodam. umro je papa, argentinac iz zemlje koja nije priznala nezavisnost kosova. bio je poglavar vatikana države koja nije priznala nezavisnost kosova đubrad iz patrijaršije nisu iskoristili priliku da časnog čoveka pozovu u beograd.zbog ovoga a i drgog sam radikalni ateista.
April 23Apr 23 Poznati su bili uslovi za dolazak pape u Srbiju, to nije bilo od juče. Kanonizacija Stepica i raščišćavanje uloge Katoličke crkve za vreme NDH. Ne treba to brkati sa papom Franjom.
April 23Apr 23 sve se menja sam SPC. mene lično, baš briga. no, nemci su činili zločine po srbiji pa smo se pomirili. biće da je nešto drugo u pitanju. SPC kao takva. zakucana u srednji vek.
April 23Apr 23 Uf, našla se organizicija kojoj smeta proglašavanje ubica za svece i blagosiljanje masovnih zločina
April 23Apr 23 1 hour ago, Lord Protector said:Skandalozno ponašanje. Dobro je da je razgovor objavljen, zbog vladika koji se ne slazu sa ovim sramnim ponašanjem patrijarha. Neće ovo tek tako proći.zbog miliona vladika koji se ne slažu
April 23Apr 23 Lik je neki dan rekao kako savremeni covek gresi formiranjem nacionalnih drzava, zabadajuci ograde, stvarajuci neprijatelje. Viseslojan je
April 23Apr 23 17 minutes ago, Engineer said:Uf, našla se organizicija kojoj smeta proglašavanje ubica za svece i blagosiljanje masovnih zločina Par stotina svestenika ubijeno i par stotina crkava SPC uništeno za vreme NDH. Sramotan ti je ovaj smajli.
April 23Apr 23 e da nije bilo NDH pa da možemo da se prepustimo priznanju svih klanja i svih ratnih zločinaca koje su dostojnici SPC blagosiljaliovako ne možemo, teškoe
April 23Apr 23 12 minutes ago, villiem said:Lik je neki dan rekao kako savremeni covek gresi formiranjem nacionalnih drzava, zabadajuci ograde, stvarajuci neprijatelje. Viseslojan jeKo, Njofra?
April 23Apr 23 45 minutes ago, Lord Protector said:Poznati su bili uslovi za dolazak pape u Srbiju, to nije bilo od juče. Kanonizacija Stepica i raščišćavanje uloge Katoličke crkve za vreme NDH. Ne treba to brkati sa papom Franjom.Da..., s tim da je uloga crkve u NDH čak i manje bitna.RMK crkva je mnogo mračniju ulogu odigrala znatno prije formiranja NDH.
April 23Apr 23 8 minutes ago, Eleniko said:e da nije bilo NDH pa da možemo da se prepustimo priznanju svih klanja i svih ratnih zločinaca koje su dostojnici SPC blagosiljaliovako ne možemo, teškoeE da nije, koliko bi se tek sralo.