Lord Protector Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 15 hours ago, gospa buba said: morali bi prvo da me prime po ubrzanoj proceduri, ko adrijanu limu u srbe sent from bubamoto Visokoprepodobna Bubo, već te vidim kao igumaniju ženskog manastira koja gostuje kod Velje Pavlovića u Duhovnicima
gospa buba Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Visokoprepodobna Bubo, već te vidim kao igumaniju ženskog manastira koja gostuje kod Velje Pavlovića u Duhovnicima [emoji4]mhm. plus znam kvantnu u tragovima al dovoljno za marketing. djecesh bolje reklame duhovnog izazova sent from bubamoto
gospa buba Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 takoe. josh uzmem da digitalizujem po manastiru i odma me vrcu u rra. ima smisla sent from bubamoto
renne Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Quote Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej podneo je inicijativu kojom Kuršumlija treba da promeni svoje ime i vratiti staro srednjevekovno "Bele Crkve". Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu i sada su u toku pripreme za sprovođenje zakonske procedure za promenu imena, potvrdio je za agenciju Beta predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić. On je kazao da inicijativa za promenu imena nije ništa novo, ali da se do sada nije ozbiljnije o tome razmatralo. "Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu srpskog patrijarha Irineja, da Kuršumlija promeni ime u Bele Crkve. To ime je iz srednjeg veka, dok je Kuršumlija tursko ime, iz turskog doba. Već su dogovori postignuti, sada nam ostaje da ispoštujemo zakonsku proceduru, i vratimo našem gradu srpsko ime", kazao je Vidić.
James Marshall Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Ovo je ono vrćenje palčeva dok se dešavaju bitnije stvari (khm khm Kosovo khm khm)
nera Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Taj kraj nazalost izgleda kao da se vratilo u srednji vek tako da pasuje i srednjevekovno ime, tuga
Hamlet Strašni Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Mislim da je ova slika pre za topik o kosovu, nije mi jasno kakve veze ima sa temom ovog topika...
Tvrdica Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 1 hour ago, James Marshall said: Ovo je ono vrćenje palčeva dok se dešavaju bitnije stvari (khm khm Kosovo khm khm) фотка је риплај на ово...ако не одговара слободно је пребаците на други топик.
halloween Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 (edited) Kakav je ovo cirkus iza patrijarha- pop bez brade što drži diktafon (kao nekakav ostareli Vulin), a levo ovaj ima bradu, izgleda sveže zalepljenu? Edited August 5, 2018 by halloween
SNARC Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Mozda mu drzi dreger, da duva i dokaze da nije pijanSent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
đorđe geprat Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Quote Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej podneo je inicijativu kojom Kuršumlija treba da promeni svoje ime i vratiti staro srednjevekovno "Bele Crkve". Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu i sada su u toku pripreme za sprovođenje zakonske procedure za promenu imena, potvrdio je za agenciju Beta predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić. On je kazao da inicijativa za promenu imena nije ništa novo, ali da se do sada nije ozbiljnije o tome razmatralo. "Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu srpskog patrijarha Irineja, da Kuršumlija promeni ime u Bele Crkve. To ime je iz srednjeg veka, dok je Kuršumlija tursko ime, iz turskog doba. Već su dogovori postignuti, sada nam ostaje da ispoštujemo zakonsku proceduru, i vratimo našem gradu srpsko ime", kazao je Vidić. može li i novo ime za kalemegdan?
Recommended Posts