Jump to content
IGNORED

Liberalizacija SPC

ObiW

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, gospa buba said:

morali bi prvo da me prime po ubrzanoj proceduri, ko adrijanu limu u srbe :hihi:

sent from bubamoto

Visokoprepodobna Bubo, već te vidim kao igumaniju ženskog manastira koja gostuje kod Velje Pavlovića u Duhovnicima  :)

Posted

Visokoprepodobna Bubo, već te vidim kao igumaniju ženskog manastira koja gostuje kod Velje Pavlovića u Duhovnicima  [emoji4]
mhm. plus znam kvantnu u tragovima al dovoljno za marketing. djecesh bolje reklame duhovnog izazova :D

sent from bubamoto

Posted

takoe. josh uzmem da digitalizujem po manastiru i odma me vrcu u rra. ima smisla :s_p:

sent from bubamoto

Posted

a ja stalno citam ovaj topik kao likvidacija spc :D

• 3 weeks later...
Posted

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej podneo je inicijativu kojom Kuršumlija treba da promeni svoje ime i vratiti staro srednjevekovno "Bele Crkve".

Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu i sada su u toku pripreme za sprovođenje zakonske procedure za promenu imena, potvrdio je za agenciju Beta predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić. On je kazao da inicijativa za promenu imena nije ništa novo, ali da se do sada nije ozbiljnije o tome razmatralo. 

"Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu srpskog patrijarha Irineja, da Kuršumlija promeni ime u Bele Crkve. To ime je iz srednjeg veka, dok je Kuršumlija tursko ime, iz turskog doba. Već su dogovori postignuti, sada nam ostaje da ispoštujemo zakonsku proceduru, i vratimo našem gradu srpsko ime", kazao je Vidić. 

:frust:

Posted

slobodno vreme. pop. jarici.

Posted

Ovo je ono vrćenje palčeva dok se dešavaju bitnije stvari (khm khm Kosovo khm khm)

Posted

Taj kraj nazalost izgleda kao da se vratilo u srednji vek tako da pasuje i srednjevekovno ime, tuga

Posted

Mislim da je ova slika pre za topik o kosovu, nije mi jasno kakve veze ima sa temom ovog topika...

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Ovo je ono vrćenje palčeva dok se dešavaju bitnije stvari (khm khm Kosovo khm khm)

фотка је риплај на ово...ако не одговара слободно је пребаците на други топик.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Kakav je ovo cirkus iza patrijarha- pop bez brade što drži diktafon (kao nekakav ostareli Vulin), a levo ovaj ima bradu, izgleda sveže zalepljenu?

Edited by halloween
Posted

Mozda mu drzi dreger, da duva i dokaze da nije pijan

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej podneo je inicijativu kojom Kuršumlija treba da promeni svoje ime i vratiti staro srednjevekovno "Bele Crkve".

Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu i sada su u toku pripreme za sprovođenje zakonske procedure za promenu imena, potvrdio je za agenciju Beta predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić. On je kazao da inicijativa za promenu imena nije ništa novo, ali da se do sada nije ozbiljnije o tome razmatralo. 

"Opština Kuršumlija je prihvatila inicijativu srpskog patrijarha Irineja, da Kuršumlija promeni ime u Bele Crkve. To ime je iz srednjeg veka, dok je Kuršumlija tursko ime, iz turskog doba. Već su dogovori postignuti, sada nam ostaje da ispoštujemo zakonsku proceduru, i vratimo našem gradu srpsko ime", kazao je Vidić. 

može li i novo ime za kalemegdan?