koksy Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 On 16.3.2018. at 1:49 PM, teacher said: ne kaže se za džabe u crnogorskim sredinama kad neko ide na sahranu: uvek ti ideš da se provodiš... u mom staaarom kraju ne tako retko se moglo čuti ' bila lijepa sa'rana'.
renne Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 http://rs.n1info.com/a378722/Vesti/SPC-i-PMC-grade-stambeno-poslovni-kompleks.html
Lord Protector Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) On 4/11/2018 at 16:30, renne said: http://rs.n1info.com/a378722/Vesti/SPC-i-PMC-grade-stambeno-poslovni-kompleks.html Firma PMC inženjering koja gradi je ćerka firma Yugoimport SDPR-a http://www.pmcinzenjering.com/sr/o-nama/ PMC INŽENJERING je specijalizovan za širok spektar delatnosti i usluga: VOJNE BAZE, KOMANDNA MESTA, POLIGONI IZGRADNJA OBJEKATA POSEBNE NAMENE, BOLNICE, SKLONIŠTA STAMBENI, ADMINISTRATIVNI I POSLOVNI OBJEKTI OBJEKTI ZA PROIZVODNJU ZDRAVE HRANE SPC bizMis sa integratorom namenske industrije Skoro mi se žalio jedan vlasnik vinarije da je SPC počela ozbiljno da im konkuriše u vinarskom biznisu, posebno pojedini manastiri koji su postali prave vinarije... nije zadatak monaštva da se bavi biznisom nego da se moli Gospodu za sve nas, inače sve gubi smisao Edited April 13, 2018 by slow
gospa buba Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 ako. za crkvu da omalterishu zickaju od stada vec 10 godina. i josh ne postigoshe. kad narod nedarezljiv pa moraju da se izdrzavaju investiranjem :( sent from bubamoto
Lord Protector Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) Gospa Bubo iz ribarnice LOGOS, ne slažem se sa vašim ako Edited April 13, 2018 by slow
gospa buba Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Gospa Bubo iz ribarnice LOGOS, ne slažem se sa vašim akoja se bogami slazem. shto gore to brze. nisu oni najebali 45te za dzaba. i opet ce i opet ce sent from bubamoto
Lord Protector Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) 11 minutes ago, gospa buba said: ja se bogami slazem. shto gore to brze. nisu oni najebali 45te za dzaba. i opet ce i opet ce sent from bubamoto Ma jok, neće propasti, to je bila anomalija u prostor-vremenu, videćeš kad počnu da privatizuju institute i prave kampuse. Možda budeš na kraju i u dilu sa njima Edited April 13, 2018 by slow
gospa buba Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Ma jok, neće propasti, to je bila anomalija u prostor-vremenu, videćeš kad počnu da privatizuju institute i prave kampuse. Možda budeš na kraju i u dilu sa njima dada, meni bi se obradovali bash [emoji3] mada. moje eksperimentalno bavljenje je u poslednje vreme pod direktnim uplivom druga gospoda. nema drugog objashnjenja sent from bubamoto
čekmeže Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Kod mene popovi igraju fudbal u balonu protiv grobara sa malim g, da ne kažem ukopnika. Poslovno ljudi sarađuju pa što se ne bi i družili na rekreaciji?
ToniAdams Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 13 hours ago, čekmeže said: Kod mene popovi igraju fudbal u balonu protiv grobara sa malim g, da ne kažem ukopnika. Poslovno ljudi sarađuju pa što se ne bi i družili na rekreaciji? timbilding
Đipalo Junuz Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Prekomandovalo™ vladiku Grigorija iz Hercegovine u Nemačku. Moj utisak o njemu je da je on neka liberalna struja, možda i najglasniji. Ovo mi deluje kao sklanjanje njega daleko od ljudi i medija u Srbiji, mada je i biznis sa vinima iz Tvrdoša verovatno zanimljiv ostalim velikodostojnicima...
radisa Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Prekomandovalo[emoji769] vladiku Grigorija iz Hercegovine u Nemačku. Moj utisak o njemu je da je on neka liberalna struja, možda i najglasniji. Ovo mi deluje kao sklanjanje njega daleko od ljudi i medija u Srbiji, mada je i biznis sa vinima iz Tvrdoša verovatno zanimljiv ostalim velikodostojnicima...Vladika je jedan pametan čovek uključen u svaki posao u Trebinju i okolini... Nešto kao izvesni filmski lik po imenu Don Vito...Bar mi tako kažu mnogi izBosne...
Frank Pembleton Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Pa postoji ta priča za njega da mu nije strana ekonomija...E sad ako je ovo zbog toga onda on treba da bude smenjen. Ovo mi više izgleda kao igra sklonićemo te da nam ne budeš pretnja u organizaciji crkve, a ti ćuti da ne bi isplivale ove druge stvari......shiit has hit the fan....
Recommended Posts