Frank Pembleton Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Pogrešno me čitaš, Meazza. Kad sam napišao "Suština", mislio sam da je to suština i mog razmišljanja. Ne smatram vernike ni glupljim ni lošijim od sebe. Svako neka veruje u ono šta želi, i meni to apsolutno ne smeta. NIti se tešim da sam neki pametniji, niti da mi je bolje u životu od vernika, naprotiv. Samo mi nije jasno kako vernici ne vide ovu hipokriziju i materijalno bahaćenje Crkve. A sa druge strane kukaju na sopstveno materijalno stanje. NIsam ja protiv duhovnosti, nego protiv organizovane religije. [mention=295]Frank Pembleton[/mention] Šta sam promašio?Shvatanje onoga što ti je meazza napisao...
Joshua Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 9 hours ago, gospa buba said: pa ako ima neki narod koji bash tu dolazi da bi im bash on bogosluzio, neka sluzi onda, sve je u najboljem redu. sent from bubamoto ej, ma moje je pitanje mnogo banalnije od one rasprave koju ste raspleli dole: perspektiva fotke je taka da ja stvarno ne kapiram jesu crkva i dvori™ 2 odvojene zgrade il se jedno da prostite preliva u drugo
Lord Protector Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Zašto uopšte nisam iznenađen sa ovom sramotnom izjavom Irineja o Vučiću? Nemam ni transfer blama... loše, jako loše
levi Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 klasična crkvena ljiga, gord nad slabijima, ponizan pred vlašću
darling Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 (edited) 1 hour ago, Joshua said: ej, ma moje je pitanje mnogo banalnije od one rasprave koju ste raspleli dole: perspektiva fotke je taka da ja stvarno ne kapiram jesu crkva i dvori™ 2 odvojene zgrade il se jedno da prostite preliva u drugo eo ovde se sve vidi ko na dlanu kacavendinog momka urnebesne su slike. http://www.banjaluka.com/aktuelno/dosad-nevidene-fotografije-kacavedinog-mauzoleja-kod-bijeljine-foto/ jel ovo u jezeru nojeva barka? to je kacavendina barka, kad bog ppzdi zbog njegovog gresnog zivota, da se ukrca s momkom i pobegne nije mi ubedljivo da je ovo izgradjeno od priloga vernika. izgleda ko nesto sto je sufinansirala drzava. Edited January 9, 2018 by darling
palikaris Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 (edited) 44 minutes ago, darling said: eo ovde se sve vidi ko na dlanu kacavendinog momka urnebesne su slike. http://www.banjaluka.com/aktuelno/dosad-nevidene-fotografije-kacavedinog-mauzoleja-kod-bijeljine-foto/ jel ovo u jezeru nojeva barka? to je kacavendina barka, kad bog ppzdi zbog njegovog gresnog zivota, da se ukrca s momkom i pobegne nije mi ubedljivo da je ovo izgradjeno od priloga vernika. izgleda ko nesto sto je sufinansirala drzava. Ma kakvih priloga vernika, to je samo za nojevu barku. Crkva maznjava lovu direkt iz budzeta. Npr, podnesu minisarstvu "projekat" za renoviranje trpezarije u nekom manastiru, list A4 papira gde je rukom nacrtana osnova, nema ni dimenizja ni razmere, i napisu troskovi 100 000 eur. I to se odobri. Tako je bar bilo do pre par godina kada sam pricao sa tipom koji je radio u nekom odeljenju koje finansira te takve rekonstrukcije, dal u ministarstvu vera il nekom drugom, ne mogu da se setim. I nekoliko eminentnih arhitekata potpisuju takve projekte i ocigledno se tale za lovu. Nit predmera nit predracuna, kolicine materijala, nista. Samo idejni projekat, i krne se cifra odokativno koliko im kao treba za gradnju il rekonstrukciju. Edited January 9, 2018 by palikaris
Shan Jan Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 1 hour ago, darling said: eo ovde se sve vidi ko na dlanu kacavendinog momka urnebesne su slike. http://www.banjaluka.com/aktuelno/dosad-nevidene-fotografije-kacavedinog-mauzoleja-kod-bijeljine-foto/ jel ovo u jezeru nojeva barka? to je kacavendina barka, kad bog ppzdi zbog njegovog gresnog zivota, da se ukrca s momkom i pobegne nije mi ubedljivo da je ovo izgradjeno od priloga vernika. izgleda ko nesto sto je sufinansirala drzava. Nojeva barka i ostatak slika u stilu srednjevekovnih zamkova je u stvari etno selo Stanisici. Mislim da to nema veze sa kacavendom, jednostavno je blizu pa se njegov sticenik tu slikao.
darling Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 (edited) 49 minutes ago, Shan Jan said: Nojeva barka i ostatak slika u stilu srednjevekovnih zamkova je u stvari etno selo Stanisici. Mislim da to nema veze sa kacavendom, jednostavno je blizu pa se njegov sticenik tu slikao. prvo sam pomislila da sto nam kvaris zabavu, a sad moram da ti se zahvalim sto si mi otkrio ovo blago, bosanski las vegas (stvarno nojeva barka, a ja se zjbvla. grandpa bozo house podlugovi train station ). http://www.etno-selo.com/en/ Edited January 9, 2018 by darling
Anonymous Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 (edited) Pomešao sam Ristu sotonu sa Irenejom (mada i nije neka razlika), izvinjavam se. Edited January 10, 2018 by Anonymous
James Marshall Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Kačavenda je godinama reketirao lokalne biznismene, ako si htio neki posao morao si njemu da daš prilog plus se šuška da je on (su)vlasnik onog kiča od etnosela. Poznato je da je vadio iz govana vlasnika istog kad je ovaj pao za neku gudru negdje u Federaciji. Jbg, njegovo preosveštenstvo Pablo.
Shan Jan Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 8 hours ago, darling said: prvo sam pomislila da sto nam kvaris zabavu, a sad moram da ti se zahvalim sto si mi otkrio ovo blago, bosanski las vegas (stvarno nojeva barka, a ja se zjbvla. grandpa bozo house podlugovi train station ). http://www.etno-selo.com/en/ Imaju i neku fensi perad koja se seta okolo Preporucio bih restoran, fina janjetina ispod saca sa home-made hlebom koji zakiva.
Frank Pembleton Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Par tezgi sam tamo odradio, u tom etno selu...Mnogo mračna ekipa drži to. Kako sam čuo, dobro se suzdržavaju od eksponiranja. I da skoro svako ko je pričao o tome rekao je da je Kačavenda suvlasnik......shiit has hit the fan....
keitel Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 4 hours ago, James Marshall said: Kačavenda je godinama reketirao lokalne biznismene, ako si htio neki posao morao si njemu da daš prilog plus se šuška da je on (su)vlasnik onog kiča od etnosela. Poznato je da je vadio iz govana vlasnika istog kad je ovaj pao za neku gudru negdje u Federaciji. Jbg, njegovo preosveštenstvo Pablo. Kačavenda je ultimate evil, negativac iz bonda. Za njega je Pablo dobra dušica.
Recommended Posts