garcia Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 forum nikada nije prevazišao čvp. inače bi svemir implodirao :D
levi Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Dobra im je bila cela emisija, mada je to više ČvU
Hella Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 eto umesto da su im okrenuli drugi obraz i zamolili ih da dođu i sledeći mesec ovi zlikovci ispičkaše jadne lopove kojima je trebalo samo 10 soma evra do sreće u životu SPREČILI PLJAČKU ĐAČKIH PARA Kako su učenici Bogoslovije RAZBILI razbojnike http://www.blic.rs/vesti/hronika/sprecili-pljacku-djackih-para-kako-su-ucenici-bogoslovije-razbili-razbojnike/7erwhhp
Cane Vukic Prebranac Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 то је до лошег и никаквог хероина
pbg12345 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 :D jel ukacio neko kako je pop stigao do heroina? slusao sam par minuta pre i posle, laprdao je neke gluposti, kako niko vise ne pije vodu, vec crno zlo, bla bla i samo odjednom izlete to sa heroinom i posle nastavio drugu pricu
Lezilebovich Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 :D jel ukacio neko kako je pop stigao do heroina? sipali mu u piće :(
pbg12345 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 sipali mu u crno zlo :(dakle tamo sluze ta pica sa drogom zivote lutalico, a nema gde nisam trazio :(
Timmy Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Ja mislim da se on samo malo više opustio, pa bio iskrenije nego što je želeo. Kao onomad onaj bivši ministar, ona novinarka i ona klecanja.. Samo se pokazuju ko su.
garcia Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 :D jel ukacio neko kako je pop stigao do heroina? slusao sam par minuta pre i posle, laprdao je neke gluposti, kako niko vise ne pije vodu, vec crno zlo, bla bla i samo odjednom izlete to sa heroinom i posle nastavio drugu pricu lože se ljudi da u nekakvi pastiri, prosvetitelji, pa padnu u glupački zanos. nema drugog objašnjenja.
pbg12345 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Ja mislim da se on samo malo više opustio, pa bio iskrenije nego što je želeo. Kao onomad onaj bivši ministar, ona novinarka i ona klecanja.. Samo se pokazuju ko su. sveobuhvatnom analizom i mi smo slicno zakljucili raspricao se covek, u nekom momentu ga pustila roba i samo izletelo iz njega nego se tu namece drugo pitanje. kakav to covek trebas biti pa da svesteniku zavaljas losu gudru? (lože se ljudi da u nekakvi pastiri, prosvetitelji, pa padnu u glupački zanos.) losa gudra nema drugog objašnjenja. +1 Edited January 27, 2016 by pbg12345
Timmy Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Robin Hud im valja robu, pa zavrce bogate i te fore.
Prokleto Djubre Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) nego se tu namece drugo pitanje. kakav to covek trebas biti pa da svesteniku zavaljas losu gudru? Nista vise mladi ne postuju. Edited January 27, 2016 by Prokleto Djubre
JozoMujica Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 - Ja sam rekao šta sam rekao, svako neka tumači po svojoj savesti. Nažalost, heroin je simbol 21. veka i nisam se doslovno žalio na kvalitet heroina, pa na šta bi ličilo da sveštenik konzumira heroin i još se time hvali u svojoj besedi?! Govorio sam metaforički, o tome šta on simboliše, ne o heroinu kao supstanci, a to što sam pogrešno protumačen samo govori o nivou svesti do kojeg smo nažalost došli. Preporučio bih svima da poslušaju celu propoved, pa možda sve bude jasnije
pbg12345 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Robin Hud im valja robu, pa zavrce bogate i te fore.robin hud (im) je u zatvoru :( https://www.youtube.com/watch?v=W0zysN44LCA
namenski Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Gledam nesto ove slike privodjenja pljackasa, gde je bre tu produhovljenost, gde posvecenost, ja mislio to providno, mozes da citas novine kroz njih: Kad ono, to ga naucilo i da se bije, jebote, pa ovi iz one tamo druge sremske neke, kamenice valjda, deluju produhovljenije: Kakvi li ce tek da budu kad obave i visoko skolovanje... I, sta se bre postaje kad zavrsis srednju popovsku? Nesto kao popovska medicinska sestra, brat, pogonski inzenjer pop?
Recommended Posts