pbg12345 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Радиша наш, који си на НебесимаДа се свети име ТвојеДа дође Царство ТвојеДа буде Воља ТвојаИ на форуму као што је на НебесимаППП наш насушни дај нам данасИ опрости нам постове нашеКао што и ми опраштамо форумашима својимИ не уведи нас у искушењаНо избави нас од злогаЈер је Твоје Царство и Сила и СлаваСада и увек и у векове векова. Aмин :(
Hamlet Strašni Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Радиша наш, који си на Небесима у Клауду Да се свети име Твоје Да дође Царство Твоје Да буде Воља Твоја И на форуму као што је у Клауду ППП наш насушни дај нам данас И опрости нам постове наше Као што и ми опраштамо форумашима својим И не уведи нас у искушења Но избави нас од злога Јер је Твоје Царство и Сила и Слава Сада и увек и у векове векова. Aмин :(
adam Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Радиша наш, који си на Небесима у КлаудуДа се свети име ТвојеДа дође Царство ТвојеДа буде Воља ТвојаИ на форуму као што је у КлаудуППП наш насушни дај нам данасИ опрости нам постове нашеКао што и ми опраштамо форумашима својимИ не уведи нас у искушењаНо избави нас од злогаЈер је Твоје Царство и Сила и СлаваСада и увек и у векове векова. Aмин Admin :(
Pontijak Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 (edited) jeretici, radisa je samo admin a bozanstvo foruma je host da li ste se i u crkvama molili popu umesto bogu, jeretici nijedni dakle Тетребе наш, који си у КлаудуДа се свети име ТвојеДа дође Царство ТвојеДа буде Воља ТвојаИ на форуму као што је у КлаудуППП наш насушни дај нам данасИ опрости нам постове нашеКао што и ми опраштамо форумашима својимИ не уведи нас у искушењаНо избави нас од злогаЈер је Твоје Царство и Сила и СлаваСада и увек и у векове векова. Admin Edited November 26, 2015 by Pontijak
gospa buba Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 posle da se ne cudimo kada stampa bude preplavljena naslovima SENZACIONALNO! Afrikanci se okrecu novoj religiji, Svetom PPP! pa mi imamo samo jednog afrikanca da preobratimo
Pontijak Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 pa mi imamo samo jednog afrikanca da preobratimo ma taj ce kao preobracenik da krene da preobracuje bocvanu, svazilend, zimbabve, juznoafricku republiku a posle ce da krene na sever sve do mediterana
pbg12345 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 ma taj ce kao preobracenik da krene da preobracuje bocvanu, svazilend, zimbabve, juznoafricku republiku a posle ce da krene na sever sve do mediterana zasto imama utisak da ce najpre krenuti odavde :D
Pontijak Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 zasto imama utisak da ce najpre krenuti odavde :D ma ja samo cekam da se pepepejstvo rasiri celim africkim kontinentom sve do mediterana a posle polako na evropske mediteranske obale
Delija67 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Shane, ajde otvori crkvu u garazi ili tako negde. Tamo kod tebe je i onako svako ko drzi do sebe u slobodno vreme svestenik.
Lord Protector Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) . Edited November 27, 2015 by slow
Lezilebovich Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Da li postoji neka, hm, struja, frakcija kojoj je sveti Serafim Sarovski posebno bitan/istaknut ili je on svim SPC crkvenjacima manje-više podjednako bitan ?
Аврам Гојић Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Koliko znam, svima je podjednako bitan. Nego ovi carevi su izgleda ubedjeni da u Srbiji postoje zakoni o blasfemiji. Protest SPC parlamentu zbog toalet papiraSinod SPC je uputio nаjoštriji protest Skupštini Srbije povodom vesti da se u parlamentu nаšao toаlet-pаpir nа kome je nаcrtаn Hristov krst.Taj gest vrh srpske crkve je ocenio kao bogohulan i zatražio pronalaženje počinilaca. U toaletu Skupštine Srbije pojavio se juče toaletni papir sa znakom zabranjenog desničarskog pokreta Obraz na kojem se nalazi i Hristov krst. "Od rukovodećih ličnosti Nаrode skupštine, kаo i od nаdležnih držаvnih orgаnа, Sveti Arhijerejski Sinod očekuje dа pronаdju i jаvnosti sаopšte ime i prezime počiniocа ovog bogohulnog nedelа koje nа nаjgrublji mogući nаčin vredjа ne sаmo hrišćаne - prаvoslаvne, kаtolike ; i protestаnte - nego i svаkog vernikа, pа i svаkog čovekа zdrаve pаmeti", saopštila je SPC. Jedan od poslanika, koji je želeo da ostane anoniman, poslao je fotografiju na kojoj se vidi rolna toalet papira sa odštampanim znakom Obraza.
Time Crisis Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Koliko znam, svima je podjednako bitan. Nego ovi carevi su izgleda ubedjeni da u Srbiji postoje zakoni o blasfemiji. I što je neko primetio u komentarima, to što Obraz (zlo)upotrebljava isti taj znak, to im ni najmanje ne smeta.
Hella Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Odgovorno vam tvrdim ovim slepim očima da više nikada neće biti takvog strašnog rata između Muslimana, Bosanaca i pravoslavnih Srba jer sam ja to krvavo kolo prekinuo ‘92. godine. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/613666/ZIVOT-NIJE-VAZNIJI-OD-OBRAZA-Prota-Milorad-Golijan-spasao-dva-imama čitati do kraja
Recommended Posts