Korki Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Са тиме у вези Посол России в ЮНЕСКО: решение Генконференции по Косово правильное"Сейчас прошло голосование по резолюции о принятии Косово в состав членов ЮНЕСКО, и результат был такой, что двух третей голосов за вступление не набралось. Поэтому Косово не было принято в состав ЮНЕСКО. Мы считаем, что это все правильно, потому что нужно, чтобы Косово выполнило те обязательства, которые оно взяло на себя и в рамках переговоров Евросоюза, и по поддержанию в порядке культурного наследия", — сказала Митрофанова РИА Новости. http://ria.ru/world/20151109/1317255168.html
bigvlada Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Patrijarh srpski Irinej izjavio je danas da veronauka treba da bude obavezna za sve one koji se za nju opredele, dodajući da crkva ne želi da je nameće silom. http://www.021.rs/Info/Srbija/Veronauka-da-bude-obavezna-onima-koji-se-opredele.html Dakle, sada je izjava da treba da bude obavezna za sve koji se za nju opredele.
hazard Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Pa to se valjda podrazumeva, sta to uopste znaci? Ako si izabrao da pohadjas neki predmet u skoli (abitno da li je veronauka ili geofizika) valjda si u obavezi da dolazis na casove itd.?
Cane Vukic Prebranac Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Patrijarh srpski Irinej izjavio je danas da veronauka treba da bude obavezna za sve one koji se za nju opredele, dodajući da crkva ne želi da je nameće silom. http://www.021.rs/Info/Srbija/Veronauka-da-bude-obavezna-onima-koji-se-opredele.html Dakle, sada je izjava da treba da bude obavezna za sve koji se za nju opredele.
renne Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Pa to se valjda podrazumeva, sta to uopste znaci? Ako si izabrao da pohadjas neki predmet u skoli (abitno da li je veronauka ili geofizika) valjda si u obavezi da dolazis na casove itd.? POenta je u ocenjivanju
gospa buba Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) POenta je u ocenjivanju marksizam, here we go again -_- samo udrite momci, nema koncepta koji redovno obrazovanje nije skenjalo. mene odgovara Edited November 10, 2015 by gospa buba
hazard Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 POenta je u ocenjivanju Znaci na veronauci nema ocenjivanja, kontrolnih, odgovaranja, domaceg...? To hoces da kazes? Pa to je onda best subject ever, kud ga ne imadoh kada sam ja isao u skolu...
gospa buba Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 taj kadar nije kvalifikovan ni da predaje, a tek da ocenjuje
bradilko Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 kakvih upitnih tipova predaje tu veru.ccc ima li tu neke kontrole ili to moze svako ko se pomoli u nekom manastiru x puta,odradi leju paradajza i zavrsi na bogosloviji jer je dobar vernik? tj svedok pokajnik,kakvih je vecina ko regulise "predavace?
hazard Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Pa postoji valjda bogoslovija i bogoslovski fakultet, ne postaje se svestenik na ,,dobar dan ja b' da sluzim Gospodu"
bradilko Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 ma ima i tamo slina i megatrendova.al to ni stampa ne sme da pipne neki se ne dovate bogoslovskog a i tamo se "namesta" kakvih ja znam sto predaju veronauku po skolama..brr jedno drugo prati
levi Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Znaci na veronauci nema ocenjivanja, kontrolnih, odgovaranja, domaceg...? To hoces da kazes? Pa to je onda best subject ever, kud ga ne imadoh kada sam ja isao u skolu... Nema ni na građanskom. Sve to isto, samo bez religijskog zaglupljivanja
Sestre Bronte Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 kakvih ja znam sto predaju veronauku po skolama..brr jedno drugo prati u škole poslednjih godina idu najbolji kadrovi
Cane Vukic Prebranac Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 У РС је вјеронаука уведена током рата и служи углавном за дизање просјечне оцјене на крају школске године.
Recommended Posts