Roger Sanchez Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Ali vaš papa svakako zanimljivog lika šalje za episkopa u - Jasenovac, ali smo nakon plejade ovih naših pomazanih štaponosnih luđaka zaslužili to, lijepo reče davno poglavnik, na ljutu ranu.. Edited August 1, 2014 by Roger Sanchez
Hamlet Strašni Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Misliš da je pristojno stavljati u istu rečenicu Jasenovac i šaljenje o poglavniku?
Roger Sanchez Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Mislim da nije pristojno stavljati Srboljuba Živanovića i Jasenovac u istu prostoriju, ali kad zo toleriše dobri vladika Jovan, what the hell?
Turnbull Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Misliš da je pristojno stavljati u istu rečenicu Jasenovac i šaljenje o poglavniku? Ma jel ti to ozbiljno? Edited August 1, 2014 by Turnbull
Veletin Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Razumijem ja to, Hamlet je ozbiljan kadar. tja prijatelji stari gde ste
salerokada Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 kontam da je sa zakonom sve OK ako postoje dozvole roditelja, . Ja ovako zamišljam kampove za obuku islamskih terorista.
hazard Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 tako je. to je privatna stvar, ali ako neko odluči da govori o tome (tj da se kurči time), onda se može prozboriti i pokoja o ideološkom komstruktu koji stoji iza te odluke. Da je odlucio da promeni potpuno ime i prezime, razumeo bih objavljivanje, on je javna licnost i OK mi je da javna licnost javno objavi da menja ime i prezime. I nekako neophodno. Ali kada na kraju teksta kaze da ime menja samo u ckrvenim knjigama, a u drzavnim dokumentima - dakle za javni zivot - ne, onda je jasno da je u pitanju ovo sto ti kazes...
Hamlet Strašni Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Dragovoljci... Vojno-teoloski kamp Manastir Krka Hrvatska pravoslavna crkva je jedino rešenje. Kao što je poglavnik i predlagao. Jel da?
Recommended Posts