July 16, 201410 yr Džinglbau Mrnjau @85naopaka 15m Otac Stefan iz V. Remete uzima platu radnicima. Rade siromašni ljudi bez posla. Imali 2 obroka a otac je rekao da nema dnevnice jer su jeli! Ne vidim u cemu je problem. Bog ce da im plati, to se uci na veronauci jos u predskolskom.
July 28, 201410 yr Mahmud Busatlija postao Stanko Crnojevic http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/445190/Mahmud-Busatlija-postao-Stanko-Crnojevic
July 30, 201410 yr Mahmud Busatlija postao Stanko Crnojevic http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/445190/Mahmud-Busatlija-postao-Stanko-Crnojevic ih bre josh otkad je mahmut pretrchao. nego izgleda nije dovoljno odjeknulo, pa cemo morati da ponavljamo :D Edited July 30, 201410 yr by gospa buba
July 30, 201410 yr u medijima se i dalje predstavlja kao Mahmut Bušatlija, izgleda da je odustao. Ime je promenio samo u crkvenim knjigama, dok je u dokumentima ostao Mahmud Bušatlija. Krštenje je, kako kaže, bilo njegova lična želja, jer je hteo da se vrati korenima.
July 30, 201410 yr u medijima se i dalje predstavlja kao Mahmut Bušatlija, izgleda da je odustao. marksisti ne odustaju tako lako.
July 30, 201410 yr Dosta je veliki blam, pa čak i za Blic, da im pokrštavanje Buce Bušatljije bude vest. Njemu je to možda korisno za binis, pa je nastojao da savata nekog novinara, ali objavljivati ovakve gadosti… A tek komentari, njih čak 700 komada!
July 30, 201410 yr Dosta je veliki blam, pa čak i za Blic, da im pokrštavanje Buce Bušatljije bude vest. Njemu je to možda korisno za binis, pa je nastojao da savata nekog novinara, ali objavljivati ovakve gadosti… A tek komentari, njih čak 700 komada! Zašto bi bila gadost ako neko odluči da promeni veroispovest? Gadost je udarati na sva zvona tim povodom.
July 30, 201410 yr tako je. to je privatna stvar, ali ako neko odluči da govori o tome (tj da se kurči time), onda se može prozboriti i pokoja o ideološkom komstruktu koji stoji iza te odluke.
July 30, 201410 yr Možda sam bio neprecizan, gadost mi je objavljivati takve privatne podatke. Gadna mi je njegova agenda što je to dao u novine i Blicova što je to objavio.