Jump to content
IGNORED

Liberalizacija SPC

ObiW

Recommended Posts

Posted

W2Ayln9q_bigger.jpegDžinglbau Mrnjau ‏@85naopaka  15m

Otac Stefan iz V. Remete uzima platu radnicima. Rade siromašni ljudi bez posla. Imali 2 obroka a otac je rekao da nema dnevnice jer su jeli!

Ne vidim u cemu je problem.

Bog ce da im plati, to se uci na veronauci jos u predskolskom.

• 2 weeks later...
Posted

na volju mu. ko šokcu post

Posted

i jeste okačena stara vest, iz februara...

Posted

u medijima se i dalje predstavlja kao Mahmut Bušatlija, izgleda da je odustao.

Posted

Ime je promenio samo u crkvenim knjigama, dok je u dokumentima ostao Mahmud Bušatlija. Krštenje je, kako kaže, bilo njegova lična želja, jer je hteo da se vrati korenima.
Posted

i jeste okačena stara vest, iz februara...

prastara, rekao bih...

Posted

marksisti ne odustaju tako lako.

Posted

Dosta je veliki blam, pa čak i za Blic, da im pokrštavanje Buce Bušatljije bude vest. Njemu je to možda korisno za binis, pa je nastojao da savata nekog novinara, ali objavljivati ovakve gadosti… A tek komentari, njih čak 700 komada!

Posted

Dosta je veliki blam, pa čak i za Blic, da im pokrštavanje Buce Bušatljije bude vest. Njemu je to možda korisno za binis, pa je nastojao da savata nekog novinara, ali objavljivati ovakve gadosti… A tek komentari, njih čak 700 komada!

Zašto bi bila gadost ako neko odluči da promeni veroispovest? Gadost je udarati na sva zvona tim povodom.

Posted

tako je. to je privatna stvar, ali ako neko odluči da govori o tome (tj da se kurči time), onda se može prozboriti i pokoja o ideološkom komstruktu koji stoji iza te odluke.

Posted

To je već drugi par cipela, slažem se. 

Posted

Možda sam bio neprecizan, gadost mi je objavljivati takve privatne podatke. Gadna mi je njegova agenda što je to dao u novine i Blicova što je to objavio.